Öneri A5 V15.7 VS V15.6

Hangisini almalıyım?

• Oy kullanan toplam üye
    5

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Bütçem iksinede yetiyor. İkiside 120 Hz. Sizce i5 10300H ve 1650Ti lı V15.7 mi? Yoksa i7 10750H ve 1650 Refresh (2020) li V15.6 mı?
Not:CS:GO oynuyorum ve çıktığında Valorant oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Boph neden acaba? açıklama yaparsan çok tatlı olur.

Keşke bir cevap veren veya oy kullanan olsaydı. yine de teşekkürler

Vay yeni abralar çıkmış ama henüz o ekran kartlarını benchmark da göremedim. Test eden de olduğunu sanmıyorum şimdiden. Güncel ekran kartında ısrarcı mısınız ?

Vay yeni abralar çıkmış ama henüz o ekran kartlarını benchmark da göremedim. Test eden de olduğunu sanmıyorum şimdiden. Güncel ekran kartında ısrarcı mısınız ?
Bu arada Ti her zaman iyidir. Oyum Ti dan yana.

Adamın aksanı leş atsa da başlıktan da anlayabildiğin kadarıyla iyi bir geri bildirim vermemiş Refresh modeli adına

Son düzenleme:

Adamın aksanı leş atsa da başlıktan da anlayabildiğin kadarıyla iyi bir geri bildirim vermemiş Refresh modeli adına
yani 10300h ile 10750h arasında çok fark var mı?

@Tbagbagwell bilgin varsa aydınlatman hoş olur.Veyahut bu bütçede verebileceğin öneri varmı? Bütçe 7.5k

yani 10300h ile 10750h arasında çok fark var mı?
Eğer ağır işlemci bazlı uygulamalarla işiniz yok ise 10750 israf olur. Hali hazırda 9750 bile gereksiz güçlü bi işlemci idi. Çoğu laptopun içinde ekran kartı geride kalıyordu. Abra seviyesi bir laptop bakıyor iseniz 10750 gereksiz.

Eğer ağır işlemci bazlı uygulamalarla işiniz yok ise 10750 israf olur. Hali hazırda 9750 bile gereksiz güçlü bi işlemci idi. Çoğu laptopun içinde ekran kartı geride kalıyordu. Abra seviyesi bir laptop bakıyor iseniz 10750 gereksiz.
Doğrusu, şu anki main oyunum cs. Uzun sürede oynamayı düşünüyorum çünkü sarıyor :p. Dediğim gibi bu fiyata önerebileceğin başka bir marka veya model varmı? Yoksa şuan bu fiyata piyasadaki en iyisi bu mu? Teşekkürler. @Tbagbagwell

Hocam düsük bütceli yeni ekran kartı çıkardığı için öyle demiş yoksa kimse öyle hareket yapmaz çünkü 1650 laptoplar ile 1660ti arasındaki fiyat uçurumunu bölecek yeni laptopların çıkması lazımdı zaten.

Hocam düsük bütceli yeni ekran kartı çıkardığı için öyle demiş yoksa kimse öyle hareket yapmaz çünkü 1650 laptoplar ile 1660ti arasındaki fiyat uçurumunu bölecek yeni laptopların çıkması lazımdı zaten.
Sizce bu fiyata daha iyi laptop var mı?

Sizce bu fiyata daha iyi laptop var mı?
Hocam dhaa bu ekran kartlarinin sırası değil adamlar yeni nesil işlemci koydum diye normal fiyata 500 tl daha ekliyolar benim önerim i7+1660ti alman zaten 1650 ti dan kat kat iyi olacaktır.

Hocam dhaa bu ekran kartlarinin sırası değil adamlar yeni nesil işlemci koydum diye normal fiyata 500 tl daha ekliyolar benim önerim i7+1660ti alman zaten 1650 ti dan kat kat iyi olacaktır.
belki de haklısın fakat bütçemi 8.650 TL ye çıkarma şansım yok maalesef.Bu fiyata yok mudur acaba 1660 lı?

@Ataberkyyl sanırım maks 7.6-7.7k

belki de haklısın fakat bütçemi 8.650 TL ye çıkarma şansım yok maalesef.Bu fiyata yok mudur acaba 1660 lı?

@Ataberkyyl sanırım maks 7.6-7.7k
Bu var hocam ama r7 3750 h 1660 ti ile %2likte olsa bir bottleneck yapabiliyor benim önerim artan 300 TL'ye bir ram alıp birde vakum tipi bir laptop soğutucu alıp afterburnerdan oc yapmanız.

Neden aldığıma gelince; daha önce bir gönderide açıklamıştım. Gözünüze çarpmadıysa buraya da bırakayım.
laptopp.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,362
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri