Monitörden Yanık kokusu geliyor

Öyle bir durumda yanık kokusunun güç kablosundan vs. değil de monitörün kendisinden geldiğinden emin olduysanız daha büyük sorunlarla karşılaşmadan değişim yapın bence.

Öyle bir durumda yanık kokusunun güç kablosundan vs. değil de monitörün kendisinden geldiğinden emin olduysanız daha büyük sorunlarla karşılaşmadan değişim yapın bence.
uzaktan hiç belli olmuyor ama arkasından hava için açılan yer var sanırım ordan bir koku geliyor

https://www.hepsiburada.com/viewson...MI8PeP96ej7QIVD5iyCh3xbwC6EAAYASAAEgKSUvD_BwE Arkadaşlar monitörden yanık kokusu geliyor hdmi ile bağlanıyorum arada sırada ekranın yukarısında çizgiler gidip geliyor yardım edersiniz sevinirim alalı 2 gün oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedeni ne olabilir sizce değiştirmeli miyim ?
wiewsonicten böyle bir şey beklemezdim ama artık markalara da güven kalmıyor..

Bir markanın bir ürününde bir kişinin sorun yaşaması o markanın tüm ürünlerini kötü yapmaz!
Sadece bir defa mı sorun yaşandı peki? Sadece ben bile 4 defaya mahsus rastladım. Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Ayrıca da herkese kızgın atmaktan vazgeç.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Sadece bir defa mı sorun yaşandı peki? Sadece ben bile 4 defaya mahsus rastladım. Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Ayrıca da herkese kızgın atmaktan vazgeç.
Herkese kızgın atmıyorum ve istediğime atarım, bu seni ilgilendirmez. 4 kişinin sorun yaşaması da o markanın tüm ürünlerini kötü yapmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Herkese kızgın atmıyorum ve istediğime atarım, bu seni ilgilendirmez. 4 kişinin sorun yaşaması da o markanın tüm ürünlerini kötü yapmaz.
4 kişinin sorun yaşaması değil, ''Sadece ben bile 4 defaya mahsus rastladım.''

4 kişinin sorun yaşaması değil, ''Sadece ben bile 4 defaya mahsus rastladım.''
Ben hiç rastlamadım.

https://www.hepsiburada.com/viewson...MI8PeP96ej7QIVD5iyCh3xbwC6EAAYASAAEgKSUvD_BwE Arkadaşlar monitörden yanık kokusu geliyor hdmi ile bağlanıyorum arada sırada ekranın yukarısında çizgiler gidip geliyor yardım edersiniz sevinirim alalı 2 gün oldu

Nedeni ne olabilir sizce değiştirmeli miyim ?
Nedeni hakkında bir fikrim yok. Aldığınız yere iade edin.

Ben hiç rastlamadım.
Mesela ASUS markası da bir ara yanlışlık yaptı. ASUS TUF modellerinde. Sonra hemen sorununu halletti ve tekrardan gözlere girebilmeyi başardı. Ben her markadan bunu beklerim. Bir yanlışlık yapıldıysa ya o ürünü daha satmayacaksın ya da o yanlışın nedenini bulup çözeceksin. Bu dediklerim sadece WiewSonic markası için değil, tüm markalar için..

Mesela ASUS markası da bir ara yanlışlık yaptı. ASUS TUF modellerinde. Sonra hemen sorununu halletti ve tekrardan gözlere girebilmeyi başardı. Ben her markadan bunu beklerim. Bir yanlışlık yapıldıysa ya o ürünü daha satmayacaksın ya da o yanlışın nedenini bulup çözeceksin. Bu dediklerim sadece WiewSonic markası için değil, tüm markalar için..
Bu dediğine katılıyorum. Her markanın sorunlu modelleri olabilir.

Ben de yakın zamanda alacağım bir ürün hakkında olumsuz yorumlara daha az dikkat etmeye başladım sayısı çok olmadığı sürece.

Müsait bir zamanda kullandığınız ve memnun olduğunuz bir ürünün yorumlarına bakarsanız fark edersiniz zaten, her üründe beğenmeyen ve sorun yaşayanların olması oldukça normaldir.

Her şey zaten fabrika üretimi ve bir ürün başka bir ürünü tutmuyor maalesef. Sorunlu üretimlerin olabilmesi gayet normal.

Bu konu bence tartışmaya değmez çünkü zaten net bir sonuç da çıkmaz.

Ben yazana kadar olay bitmiş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri