elysionn67
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
arkadaşlar Msi B350m pc mate anakartı almayı düşünüyorum b450m s2h yerine sizce nasıldır kullanan bilgisi olan yorum yapabilir mi
PC MATE ATX, B450M S2H mATX, yani daha küçük.arkadaşlar MSI B350m pc mate anakartı almayı düşünüyorum b450m s2h yerine sizce nasıldır kullanan bilgisi olan yorum yapabilir mi
B350 PC MATE modeli bana daha iyi geldi. Ama Ryzen 4000 serisi çıktığı zaman B350 chipsetli anakartlarda kullanılmama gibi bir durum var. Eğer B350 chipsete Ryzen 4000 serisi desteği gelir ise B350 PC MATE modeline sahip olmak daha avantajlı olacak. Ayrıca B550 chipset'in de çıkması söz konusu.
Gayet sağlam anakart zaten hocam, bana kalırsa tek sorunu eski ve bi' önceki chipset modelini kullanması. Onun dışında başka bir sorunu yok.yani hem 4 RAM slotlu hem sli crosfire desteği m2 slotu mosfetlerde soğutucu falan bana çok cazip geldi
Gayet sağlam anakart zaten hocam, bana kalırsa tek sorunu eski ve bi' önceki chipset modelini kullanması. Onun dışında başka bir sorunu yok.
Yeterli olur Ryzen 5 1600 AF modeli için.şimdilik 1600af için yeterli diye düşünüyorum piyasanın bu durumunda zaten bi 5 6 sene daha toplayabilceğimi sanmıyorum