Tactical Shotgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 268
Evet herkesin en beğendiği switchi merak ediyorum. Benimkisi Kailh Cream Switch
Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum
Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum
peki hangi üreticininkini beğeniyorsunuz hocam? Bazen üreticiden üreticiye ses değişikliği olabiliyormuş.Black switch.
Evet herkesin en beğendiği switchi merak ediyorum. Benimkisi Kailh Cream Switch
Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum![]()
Red Switchlerde bluedaki hissiyat olsa mis gibi switch de işte...Cherry Silent Red switch. Çok sessiz ve yine de tık hissini hissedebilirsin bence.
2. olarak dersem sanırım daktilo gibi yazmak için sanırım Cherry Blue Switch Derdim.
Valla o kadar bilgi sahibi değilim switchler hakkındapeki hangi üreticininkini beğeniyorsunuz hocam? Bazen üreticiden üreticiye ses değişikliği olabiliyormuş.
Hissiyattan dolayı blueyu beğenmişsinizdir hocam belki. Yoksa cherry mx herkesin kullanabileceği bi switch değil yani hele de şuanki piyasadaŞu ana kadar sadece cherry mx red, outemu blue switch ve logitech romer-g tactile kullandım en beğendiğim blue switch
tabii ki de daha iyileri vardır
Anladım. Çok teşekkür ederim görüşünüz içinValla o kadar bilgi sahibi değilim switchler hakkındaAma en bildiğim Chery markası var onu seviyorum.
evet hocam red switch sessiz ama hissiyatı olmadığı için sevmedim brown switch en sevdigim diyebilirim ikisininde ortası diye biliyom.Hissiyattan dolayı blueyu beğenmişsinizdir hocam belki. Yoksa cherry mx herkesin kullanabileceği bi switch değil yani hele de şuanki piyasada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım. Çok teşekkür ederim görüşünüz için![]()
Peki hocam Brownda bluedaki hissiyat var mı?evet hocam red switch sessiz ama hissiyatı olmadığı için sevmedim brown switch en sevdigim diyebilirim ikisininde ortası diye biliyom.
Green swich ve mx blueEvet herkesin en beğendiği switchi merak ediyorum. Benimkisi Kailh Cream Switch
Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum![]()