GTA V hileden ban yedim

Arkadaşlar 6 kişilik arkadaş grubumuz var ve 4 kişi heist yapıyorlar benle yapan yoktu ve canım hep sıkılıyordu. Diğer kişi de CS bağımlısı. CS geçince 6 kişi oluyoruz ben yine dışarıda kalıyordum. GTA V'de hile açtım ve 2 haftadır baya şey aldım. Aklınıza gelecek tüm arabalar tüm evler tüm şirketler her şeyi aldım. 30 December yani 30 Aralık'ta banım açılacak. Banım açıldığında ev falan gider mi? Para gidecek fakat ev falan gitmezse iyi olur yoksa yine dışarıda kalıp eğlenemeyecem gibi.
Her şey sıfırlanıyor.

Sınırsız ne istersen ama 1 milyar üstüne çıkmanı önermiyorlar. Ben de Epic den aldım. Sıkıntı yaşamadım.
Toplamdamı 1 milyar derken 1.000.000.000 dan mı bahsediyorsun reis

hesabın sıfırlanır

Evet 1.000.000.000 10 üzeri 9 dan yukarı çıkmamanı tavsiye ediyorum.
Peki param azalınca tekrar yapsan sorun olurmu mesalea param 600m kaldı bubu tekrar 1milyarı geçmiyecek şekilde yükseltebilirmiyim

Online de cheat engine ile araba satarken arabanın değerini mi değiştiriyorsunuz ?
Ben solo onlinede araba satarken değer değiştim level içinde yine solo online modda polisi 1 yıldız yapıp tekrar kutulup tekrar 1 yıldız yapıp kurtularak xp üzerinden sonuç değiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cheat Engine ban yedirtiyor mu ?
Yedirtmez öyle 1000000000000000000 mn para yazmazsan

Ben solo onlinede araba satarken değer değiştim level içinde yine solo online modda polisi 1 yıldız yapıp tekrar kutulup tekrar 1 yıldız yapıp kurtularak xp üzerinden sonuç değiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yedirtmez öyle 1000000000000000000 mn para yazmazsan
Hmm iyi taktikmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord