rebelmoves
80+ Bronze
düz dünyacı ve aşı karşıtlarından daha kötüler varmış. Gözlerim kanadı yemin ediyorum
Xmmcmxmxkxjzkkznxmznxnxdüz dünyacı ve aşı karşıtlarından daha kötüler varmış. Gözlerim kanadı yemin ediyorum
5G yi bilmem ama onun dışında yanlış konuştuğunu düşünmüyorum.
Kurallara karşı gelmeyi özgürlük sanıyor bu insanlar. Cidden haklısınız ne diyelim yazık.düz dünyacı ve aşı karşıtlarından daha kötüler varmış. Gözlerim kanadı yemin ediyorum
plastiğin kimyasalları soluduğumuz yediğimiz içtiğimiz şeylere karıştığında zararlı onun dışında plastik zararlı değilmaska plastik aslnıda o şeyi takmak istemiyorum. plastik olan her şey insanlar için zararlı
5/G sınıfı olmasın karıştırmıştır o.neresi plastik mesela ?
dışarıdaki suyu plastikten içiyorsun.
plastik bardak kullanılıyor.
yani klavye plastiği diyorsan okey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EMREG @DA-MD2 @epica59
LAN BU NE LKFDJSKLFJKLSDHFJKSDNJKFNSDJKFNKJSDFNKSDNFKSDFN
AAAAAAAAAAA HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU BİDE HESABIN İSMİNE BAKIN ABİ ASDNJKSADNJKANJKDASNDKASDJANS
Alıntıyı görüntüle
CAHİLLİK BUDUR İŞTE
düz dünyacı ve aşı karşıtlarından daha kötüler varmış. Gözlerim kanadı yemin ediyorum
İşte bu yüzden evden çıkmıyorum bu akıldaki insanlarla aynı şehirde yaşıyorum.
Xmmcmxmxkxjzkkznxmznxnx
(!) = İronikardeşim iyimisiniz? maskesiz çıkında görelim hepinizi 2 günü bu kez korona olduk devlet bakmıyor olacak iyimisiz ne bu yani?
heh anlamamışım pardon yükseldim(!) = İroni
lütfen sonuna (!) koymayı unuttum de...maska plastik aslnıda o şeyi takmak istemiyorum. plastik olan her şey insanlar için zararlı