1800Tl İşlemci Önerebilir Misiniz?

Reaksiyon skoru
45
Arkadaşlar Rx580 Ekran Kartı Kullanıyorum fakat ileride değiştireceğim için 1800tl bütçe ile işlemci almayı düşünüyorum güçlü bir işlemci. Sıfır işlemci almak istesem R5 3600x 2200Tl civarı onun dışında R5 3600 da 2000 civarı... Acaba bu işlemcilerin indirime girdiği özel tarihler var mı yakın zamanda ya da bu bütçe ile hangi işlemciyi seçmeliyim??

Arkadaşlar Rx580 Ekran Kartı Kullanıyorum fakat ileride değiştireceğim için 1800tl bütçe ile işlemci almayı düşünüyorum güçlü bir işlemci. Sıfır işlemci almak istesem R5 3600x 2200Tl civarı onun dışında R5 3600 da 2000 civarı... Acaba bu işlemcilerin indirime girdiği özel tarihler var mı yakın zamanda ya da bu bütçe ile hangi işlemciyi seçmeliyim??
Render yada oyun ?

Render yada oyun ?
Oyun aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim Ana Kart Tuf B450m Gaming Sadece Amd işlemcilere uygun diye biliyorum

Sat anakartını benim dediğimi al. Cebinde de para kalır. Oyunda daha iyi performans alırsın hem.

3600 1800 tl olur indirimlerde ama sonraki indirim yılbaşı indirimleri olur yani daha var

R5 3600 alabilirsin indirim ile

Bazı indirimlerde fiyatları düşebiliyor.
Onun dışında İnce Hesap Gaming Gecesini de takip ederek bulabilirsiniz.
Bu cuma bakacağım indirime girerse alırım

R5 3600 alabilirsin indirim ile
Aga indiriime ne zaman gireceği belli değil 2 ay oldu sistemi topladım işlemci yüzünden kaldı

3600 1800tl ye düşmüştü indirimleri bekle

Aga indiriime ne zaman gireceği belli değil 2 ay oldu sistemi topladım işlemci yüzünden kaldı
1800 liraya R5 3600 almazsan paraya biraz yazık etmiş olursun yani

İnce Hesap Gaming Gecelerini takip edin. Güzel indirimler oluyor.

Geri