mod kuracaklarsa 4 gb yetmez kikaç kişisiniz veya mod kurucakmısınız
4GB yetmeyebilir.Arkadaşlarımla minecraft için 4GB RAMi minimum olan sunucu kiralayacağız ucuz ne önerirsiniz?
Bukkit ne oluyor?Ben de açabilirim serveri!
Sadece 10TL'cik bir fiyatım falan var diyormuşum, hayır server kurma konusunda özeklikle bukkit konusunda bilgiliyseniz bana öğretmeniz karşılığında serveriniz olurum.
İçine plugin kurmak istiyorsan normal server jar yerine bukkit jar indirmen gerekiyor ve tüm hepsinin farklı sürümleri var.4GB yetmeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bukkit ne oluyor?
kaç kişisiniz veya mod kurucakmısınız
10 kişiyiz en fazla. Hexxit kursak desek kaç lazım olur? Şu 3 siteden biri yetermi? Maksimum 50 lira verebiliriz.mod kuracaklarsa 4 gb yetmez ki
Batihostu önermiyorum hala ping sıkıntıları devam ediyor, covid döneminde baya kötü.Vanilla oynayacağız.
10 kişiyiz en fazla. Hexxit kursak desek kaç lazım olur? Şu 3 siteden biri yetermi? Maksimum 50 lira verebiliriz.
Minecraft Server Kirala - Batıhost
🕹 BATIHOST.COM - Uzman Oyun Sunucusu Sağlayıcı. Minecraft Sunucu kurmak için doğru adres. En küçük sunuculardan, en büyük sunuculara. Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doğru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım.batihost.com![]()
Minecraft Server Kurma | Minecraft Server Kiralama - Rabisu
Buram Buram Pixel Kokuyor, Minecraft ile pixeller içinde hayel güçünü yansıt. Minecraft serveri kirala, arkadaşların ile hayallerini gerçeğe dökmeye başla.www.rabisu.com
![]()
Minecraft Server Kiralama - Keyubu
Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketikeyubu.com
Hiçbir bilgimiz yok. Bizde baka baka yapacağız.Ben de açabilirim serveri!
Sadece 10TL'cik bir fiyatım falan var diyormuşum, hayır server kurma konusunda özeklikle bukkit konusunda bilgiliyseniz bana öğretmeniz karşılığında serveriniz olurum.
Normal survivol açarsın. Modlu açamazsınben 1.3 gb server ile 5 kişi rahat survival oynayabiliyorum aternosdan açıyoruz bazen pingli falan oluyor ama idare ediyor
Mod için kaç gerekir? Hexxit örn?Normal survivol açarsın. Modlu açamazsın