Vanilla oynayacağız.
10 kişiyiz en fazla. Hexxit kursak desek kaç lazım olur? Şu 3 siteden biri yetermi? Maksimum 50 lira verebiliriz.
Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım.
batihost.com
Buram Buram Pixel Kokuyor, Minecraft ile pixeller içinde hayel güçünü yansıt. Minecraft serveri kirala, arkadaşların ile hayallerini gerçeğe dökmeye başla.
www.rabisu.com
Minecraft Server Kiralama Hizmeti • Profesyonel teknik ekip ile Minecraft Server Kurmak çok kolay • Uygun Fiyat • Ücretsiz Site, Plugin Paketi
keyubu.com
Batihostu önermiyorum hala ping sıkıntıları devam ediyor, covid döneminde baya kötü.
Axitr önerebilirim, fena değil hexxit için ideal ve survival için ama kendisinin desteklemediği mod paketlerini kurmak tam anlamıyla işkence.
Rabisu'dan hiç alışveriş yapmadım
Keyubu ise kötü yorumlar aldığımdan dolayı hiç girmedim.
Teklifim hala geçerli, o kadar da kötü biri değilim be, sadece işin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum bundan dolayı da server olabilirim.
Hexxit oynarken 4-5GB yeter ama 10 kişinin açtığı chunk ve player datasını hesaplayınca 8GB ve sağlam internet ister.
Survival için ise 4GB RAM yeterlidir.