Siri
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,129
Selam Melihhey siri.
beni seviyor musun ?
Tabii ki de seviyorum
Selam Melihhey siri.
beni seviyor musun ?
amazon iptal etmeyi unutma. şimdi iptal talebi gönder. prime otomatikmen ödemeye 1 gün kala sonlanıyor.Artık benim de bir BattleField 3'üm var
Yardım ettiğiniz için teşekkür ediyorum, artık bir gün bu oyunu kaldıracak bir bilgisayarım olunca girer oynarım![]()
neden acaba.Prime gaming aktifleştirilmiyor nedense.
Alırsın ben öyle yaptım oyun geldi indirdim hattaİçinde para olmayan bir banka kartı ile Amazon Prime deneme sürümü alınabiliyor mu?
Bir de iptal etmek kolay mıdır? Karta para yükleyince parayı kesmez değil mi?
İptal etmezsem ne olur?amazon iptal etmeyi unutma. şimdi iptal talebi gönder. prime otomatikmen ödemeye 1 gün kala sonlanıyor.
Oluyor.İçinde para olmayan bir banka kartı ile Amazon Prime deneme sürümü alınabiliyor mu?
Bir de iptal etmek kolay mıdır? Karta para yükleyince parayı kesmez değil mi?
Cidden çok hızlısın ama gece gece çok üşendim yaÖncelikle amazon hesabınız yoksa bir amazon hesabı açın.
Sonra herhangi bir kredi kartıyla 1 aylık Amazon Prime deneme sürümü başlatın.
Ardından Origin hesabınız yoksa bir hesap açın.
Sonra bu linke gelin https://gaming.amazon.com/loot/battlefield3?
ve amazon hesabınızı girin.
Size bir key verecek.
O keyi kopyalayın.
Originin sitesine gidip Library kısmından Add Game'e tıklayın.
Ve keyi oraya girin.
İşlemleri yaptıktan sonra Unutmamanız gereken bir yer daha var.
Amazon prime üyeliğinizi iptal etmeyi unutmayın.
Artık bir Battlefield 3'ünüz var![]()
Aslında bakılırsa 8 tl gayet ideal duruyo ama ben genelde amazondan alışveriş yapmıyorum başka ne özellikler sunuyor kiÜyeliği hiç iptal etmeye gerek yok bence 8tl ye prime video, Prime gaming her ay bir oyun ücretsiz, hızlı ve ücretsiz kargo bence 8 TL ye çok çok iyi sunduğu özellikler.Alıntıyı görüntüle
Aslında bakılırsa 8 TL gayet ideal duruyo ama ben genelde amazondan alışveriş yapmıyorum başka ne özellikler sunuyor ki