Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 3 gün.Daha fazla da olabilir.Ne zamana kadar tamda netin olmadığı zamana denk geldi
Bildiğim kadarıyla 3 gün.Daha fazla da olabilir.Ne zamana kadar tamda netin olmadığı zamana denk geldi
ohhhhh cici bebeBattlefield 1 Amazon Prime ile bedava (sızıntılar doğruymuş) Hesabınız yoksa veya para vermek istemiyorsanız: ilk aylık bedava üyelikle kodu alıp aktive edebilirsiniz.
https://gaming.amazon.com/loot/battlefield1
Aldığınız kodu Origin üzerinden etkinleştirip Battlefield 1'i kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Tüm BF oyunlarına sahip oldum ty Prime Gaming ❤❤❤❤Neredeyse serinin tamamını Prime Gaming ile dağıtmış olacaklar.
Bf2 de mi var ? Hardline serisi bad company serisi ?Tüm BF oyunlarına sahip oldum ty Prime Gaming ❤❤❤❤
Ben asıl 1'de kanser olup sildim oyunu.1 güzel yaa hileler olmasa mükemmel
Hocam şimdi 2 Ağustos'da ücretsiz olacak ya, ben yeni hesap açsam 1 ay deneme var 2 oyunu da alabilir miyim?Alıntıyı görüntüle
Ben de tam konusunu açıyordum Attığım görselde yukarıdaki yazılarda 2 Ağustos'da Battlefield 5'in de ücretsiz olacağı yazıyor.
Bilen yok mu?Hocam şimdi 2 Ağustos'da ücretsiz olacak ya, ben yeni hesap açsam 1 ay deneme var 2 oyunu da alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kart istiyor, ininali yazsam karttan para çeker mi?
Para çekerse de geri yatırırBilen yok mu?
2 oyunu da alabilirsin.Deneme için para çekiyor ama geri veriyorlar zaten.Hocam şimdi 2 Ağustos'da ücretsiz olacak ya, ben yeni hesap açsam 1 ay deneme var 2 oyunu da alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kart istiyor, ininali yazsam karttan para çeker mi?
Bf3 ne zaman vermisti yav
Baya önceydi ya galiba, hatırlamıyorumBf3 ne zaman vermisti yav