Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
Geçen sene Aralık ayında ücretsiz olmuş galiba.Bf3 ne zaman vermisti yav
Geçen sene Aralık ayında ücretsiz olmuş galiba.Bf3 ne zaman vermisti yav
Baya olmus o zaman ben 4 5 aydir amazon prime kullaniyorum . Keske onceden ogrenseymisimGeçen sene Aralık ayında ücretsiz olmuş galiba.
4 ve 1 verdiler zaten ya 3'ü napican.Baya olmus o zaman ben 4 5 aydir amazon prime kullaniyorum . Keske onceden ogrenseymisim![]()
4 ve 1 aldim 5 i de aliyim yeter zaten . Ama 3 de olsa fena olmazdi. Denemis olurdum hem. Daha once hic bf oyunu oynamadim cunku. Icrrigini bilmiyorum o yuzden4 ve 1 verdiler zaten ya 3'ü napican.
Daha önce hiç bf oynamadiysan bf 1 in story modunu oyna bir kere zaten. Sonra online geçersin ancak bf 5 in online i daha güzel. Bf 5 ücretsiz olunca da bf 5 oynarsın.4 ve 1 aldim 5 i de aliyim yeter zaten . Ama 3 de olsa fena olmazdi. Denemis olurdum hem. Daha once hic bf oyunu oynamadim cunku
Bf4 un online nasılDaha önce hiç bf oynamadiysan bf 1 in story modunu oyna bir kere zaten. Sonra online geçersin ancak bf 5 in online i daha güzel. Bf 5 ücretsiz olunca da bf 5 oynarsın.
Güzel. Modern dünya istiyorsan bf 4 tercih edebilirsin. Bf 3'ü oynamana hiç gerek yok. Ha koleksiyon için alabilirsin.Bf4 un online nasıl
EywGüzel. Modern dünya istiyorsan bf 4 tercih edebilirsin. Bf 3'ü oynamana hiç gerek yok. Ha koleksiyon için alabilirsin.
Bunlarin hikayeleri bagimsiz degil mi birbirlerindenGüzel. Modern dünya istiyorsan bf 4 tercih edebilirsin. Bf 3'ü oynamana hiç gerek yok. Ha koleksiyon için alabilirsin.
Evet bağımsız.Eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlarin hikayeleri bagimsiz degil mi birbirlerinden
Ucretsiz alabilirisniz. Ilk 30 gun bedava zaten sonra iptal edin8 TL'ye 2 oyun mu ? wow
hoppala yani bedavaya 2 oyun mu diyoruz ? oha alıyorum direkUcretsiz alabilirisniz. Ilk 30 gun bedava zaten sonra iptal edin
Aynen . Ben her ay yeni hesap aciyorum. Prime gamingdeki cogu seyi ucretsiz aliyorum. Gta v de para felan da veriyor. Genelde lol kostum icin kullaniyorumhoppala yani bedavaya 2 oyun mu diyoruz ? oha alıyorum direk