hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar eve internet bağlatacağız ama hangi internet servisini kullanmalıyım bilmiyorum.
Turkcell e kötü diyenler va -r Türknet i destekleyenler var hangisi daha iyi sizce millenicom iyi diyenler var
önerilerinizi bekliyorum

CallCenter bakımından superonline iyidir ama fiyatları bütçe aşabilir ancak turknetin callcenterleri o kadar verimli olmamasıyla birlikte ücretleri düşük yüksek hızda net verilebiliyor altyapından kaynaklı

alt yapın iyi ise Türknet derim ancak canlı desteği yok millenicom da var ve destek hattını güzel deniyor

Türkcell

Alt yapın iyi ise turknet veya millenicom öneririm

Arkadaşlar eve internet bağlatacağız ama hangi internet servisini kullanmalıyım bilmiyorum.
Turkcell e kötü diyenler va -r Türknet i destekleyenler var hangisi daha iyi sizce millenicom iyi diyenler var
önerilerinizi bekliyorum
Hocam önceliğin Kabloneti arayıp evinizde yada dairenizda altyapılarının olup olmamasını sorman. Eğer evet var derlerse direk kablonet al. Yok derlerse internet üzerinden TTnet ve Superonline sitelerine girip altyapı ve hız sorgulaması yapman gerek. Hangisinde daha çok hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm. TurkNet'in tek sıkıntısı müşteri hizmetleri yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam önceliğin Kabloneti arayıp evinizde yada dairenizda altyapılarının olup olmamasını sorman. Eğer evet var derlerse direk kablonet al. Yok derlerse internet üzerinden TTnet ve Superonline sitelerine girip altyapı ve hız sorgulaması yapman gerek. Hangisinde daha çok hız alabiliyorsan ona geçmeni öneririm. TurkNet'in tek sıkıntısı müşteri hizmetleri yok...
ben kendim TTnet kullanıyorum 80mbps download 8mbps upload alıyorum

Turknet e başvurma ben ayın 2 sinde belgeleri yolladım ayın 4 ünde belgeler onaylandı ogün bugündür hiçbir ekip gelmedi hergun arıyorum hergun kayıt oluşturuyorlar fakat bı işe yaramiyo benden tavsiye sabırlı değilsen hiç bulaşma turknet e

Turknet e başvurma ben ayın 2 sinde belgeleri yolladım ayın 4 ünde belgeler onaylandı ogün bugündür hiçbir ekip gelmedi hergun arıyorum hergun kayıt oluşturuyorlar fakat bı işe yaramiyo benden tavsiye sabırlı değilsen hiç bulaşma turknet e
ama çoğu kişi iyi diyor türknet e
yani nebileyim çok kararsızım türkcell e de iyi değil diyolar

Çoğu kişi iyi derken hız olarak güzel hız verebilir ama sorunlu bı sağlayıcı forumlara bak herkes sikayetci müşteri hizmetlerinden kurulumdan baglanti kopmalarindan arastirabilirsin

Bulunduğun yerin altyapısına göre değişir. Ama ben şahsen Türk telekomdan tiksiniyorum. 6 ay boyunca bir üst hıza geçmeme rağmen sistemden eski hızı veriyorlardı. 6 ay boyunca haftada 3-4 kez aradım sorunu çözemediler. Bende süperonline a geçtim. Geçer geçmez yüksek hızda internetim oldu. Geçen sene taşınırken bir problemim oldu ama 2 aylık ücret almayarak telafi ettiler.

Kablonet. 100 mb hız 5 upload + sinema paketi ve uydu. 110 tl ödüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,348
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri