Çözüldü✓ hepsiburada iade yapcam yardım

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,778
hdd almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada

Siparişler kısmında direk "Kolay İade" tarzı şeyler oluyordu.
İade ettiğiniz an iade kodu geliyor, size teslim eden kargo firmasına gidip kodla iade ediyorsunuz.
HepsiJet ile iade kısmını bilmiyorum.

şiddetle derken ? mesela bu gün geldi denedim olmadı diski okumadı gibi mi ?
yani sürekli bozuk çıktığını vurgula satıcı kullanıcı hatası demeye filan kalkmasın madur olmazsın böyle yaparsın ürünün aldım bozuk geldi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada
En iyi cevap için teşekkürler :D

yani sürekli bozuk çıktığını vurgula satıcı kullanıcı hatası demeye filan kalkmasın madur olmazsın böyle yaparsın ürünün aldım bozuk geldi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi cevap için teşekkürler :D
hocam pzt günü ürünü kargoladım satıcıya uulaştı 2-3 gündür bekliyorum adamlar herhangi bir mail yollamadı msj atmadı aramadılar ben nabim ?

hocam pzt günü ürünü kargoladım satıcıya uulaştı 2-3 gündür bekliyorum adamlar herhangi bir mail yollamadı msj atmadı aramadılar ben nabim ?
Sana rapor vermediler mi aldıklarına dair? yada kargoda sana bir belge vermediler mi verdilerse tekrar ara gönderdiğin kodu söyle sana bilgi verirler

Sana rapor vermediler mi aldıklarına dair? yada kargoda sana bir belge vermediler mi verdilerse tekrar ara gönderdiğin kodu söyle sana bilgi verirler
kanka yasağım olduğu için babam kargoyu mng kargoya götürdü (mng bize getirmişti) talep koduyla bedava kargo kodu vardı onu söyledi onlarda aldı kargom satıcıya ulaştı fakat sitede satıcıda olarak gözükürken bana satıcı tarafınsan herhangi bir bilgi gelmedi örn; arızalı veya arızalı değil tarzı

Geri