KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,778
hdd almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada
Sen varya en rahat ara hepsi buradayı bana attığın numara doğru senin de böyle böyle ben gönderdim bekliyorum sana artık söylerler ne olduğunusatıcı numarasını bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iletişim geçmedim yani
ürünlerimden veya siparişlerimden bulup iade talebi oluşturucaksınHDD almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada
numara varmı bildiğin ?Müşteri hizmetlerini arayın, onlar sizi yönlendirir.
ama ararsan daha rahat yaparsın ayrıca bozuk geldiğini şiddetle belirtmen lazımürünlerimden veya siparişlerimden bulup iade talebi oluşturucaksın
252 40 00numara varmı bildiğin ?
numara varmı bildiğin ?
şiddetle derken ? mesela bu gün geldi denedim olmadı diski okumadı gibi mi ?ama ararsan daha rahat yaparsın ayrıca bozuk geldiğini şiddetle belirtmen lazım
yani sürekli bozuk çıktığını vurgula satıcı kullanıcı hatası demeye filan kalkmasın madur olmazsın böyle yaparsın ürünün aldım bozuk geldi deşiddetle derken ? mesela bu gün geldi denedim olmadı diski okumadı gibi mi ?
En iyi cevap için teşekkürlerHDD almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada
hocam pzt günü ürünü kargoladım satıcıya uulaştı 2-3 gündür bekliyorum adamlar herhangi bir mail yollamadı msj atmadı aramadılar ben nabim ?yani sürekli bozuk çıktığını vurgula satıcı kullanıcı hatası demeye filan kalkmasın madur olmazsın böyle yaparsın ürünün aldım bozuk geldi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En iyi cevap için teşekkürler![]()
Sana rapor vermediler mi aldıklarına dair? yada kargoda sana bir belge vermediler mi verdilerse tekrar ara gönderdiğin kodu söyle sana bilgi verirlerhocam pzt günü ürünü kargoladım satıcıya uulaştı 2-3 gündür bekliyorum adamlar herhangi bir mail yollamadı msj atmadı aramadılar ben nabim ?
kanka yasağım olduğu için babam kargoyu mng kargoya götürdü (mng bize getirmişti) talep koduyla bedava kargo kodu vardı onu söyledi onlarda aldı kargom satıcıya ulaştı fakat sitede satıcıda olarak gözükürken bana satıcı tarafınsan herhangi bir bilgi gelmedi örn; arızalı veya arızalı değil tarzıSana rapor vermediler mi aldıklarına dair? yada kargoda sana bir belge vermediler mi verdilerse tekrar ara gönderdiğin kodu söyle sana bilgi verirler