Diş e kanal tedavisi acıyor mu

B-L-A-C-K

80+
Reaksiyon skoru
1
Salı günü kanal tedavisi olmaya gidicem ama baya gerildim herhangi bi acıma söz konusu mu veya uyuşturmak için iğne vurdukları zaman acı hissedermiyim (kanal tedavisi olanlar yazarsa memnun olurum)

doğuştan bir şekilde neredeyse tüm dişlerim sorunlu 3 tanesi çekildi(azı dişlerim) yaklaşıkta 15-16 tanesinde dolgu,kanal vardır temin ederimki eğer iğne sokarken yani uyuştururken kendini sıkıp sabit dururssan iğne tam uyuşturması gereken yeri yuşturur ve çok yüksek ihtimalle acı hissetmezsin sadece allahın belası bi alet var sulu haııııııııııııııı diye ses çıkarıyor o biraz sesten korkutuyor acıyor gibi hissediyorsun o kadar

doğuştan bir şekilde neredeyse tüm dişlerim sorunlu 3 tanesi çekildi(azı dişlerim) yaklaşıkta 15-16 tanesinde dolgu,kanal vardır temin ederimki eğer iğne sokarken yani uyuştururken kendini sıkıp sabit dururssan iğne tam uyuşturması gereken yeri yuşturur ve çok yüksek ihtimalle acı hissetmezsin sadece allahın belası bi alet var sulu haııııııııııııııı diye ses çıkarıyor o biraz sesten korkutuyor acıyor gibi hissediyorsun o kadar
Doktora sölesem diyelim ki 1 iğne fayda etmedi 2. İğne vurur mu nedense bilmiyorum ama baya bi korkum var kanal tedavisi ni düşününce bile elim ayagım titriyo

Bir iğne vuruyor kardeşim. Bi 10-15 dk bekletiyor seni. Uyuştuğunda işleme başlıyor.

Doktora sölesem diyelim ki 1 iğne fayda etmedi 2. İğne vurur mu nedense bilmiyorum ama baya bi korkum var kanal tedavisi ni düşününce bile elim ayagım titriyo
Öyle bir şey olmaz kanal tedavisi iğne yapılırken çindikten az olmak üzere acıyabilir. Geri kalanı da acı olmaz fakat o kadar uzun süremesi insanı bıkkınlıktan ağlayacak seviyeye getiriyor bi 20 dkka daha olsaydı ağlardım.

Eğer çok derine inerse sadece acıyı hissediyorsun ama acıtmıyor ben bizzat yaşamadım fakat bir çok kez yapılırken gördüm kimse öyle ağlayacak kadar acı çekmedi hepsi sakince durdu.

Öyle bir şey olmaz kanal tedavisi iğne yapılırken çindikten az olmak üzere acıyabilir. Geri kalanı da acı olmaz fakat o kadar uzun süremesi insanı bıkkınlıktan ağlayacak seviyeye getiriyor bi 20 dkka daha olsaydı ağlardım
Hm anladım inşallah korktuğum gibi olmaz

evet vurur eğer uyuşmazsa ve çok acı çekersen iğneyi tekrarlıyorlar

Hocam o dediğiniz alet ağız taş temizleme galiba. Temizledikçe su çıkıyo. Tüküresin geliyor. Doktora diyorum boğulacam tüküreyim. Adam diyo ki az kaldı dayan. Ölüyom burda. O kadar lanet bir alet olamaz ya :D
Ama tabii hiç acı yok :)

Salı günü kanal tedavisi olmaya gidicem ama baya gerildim herhangi bi acıma söz konusu mu veya uyuşturmak için iğne vurdukları zaman acı hissedermiyim (kanal tedavisi olanlar yazarsa memnun olurum)
Zaten uyuşturucu falan vuruyor neredeyse hissetmiyorsun. Acı sıfır diyemem ama asla dayanılmaz bir acı değil. Biraz da uzun bir işlem olduğu için o kadar süre boyunca ağzında birşeylerle durup o hafif acıyı hissetmek can sıkıcı oluyor.

Geri