İphone xr alınır mı?

iPhone 11 kullanan biri olarak önermem.
Neden dersen şarjı. Oyun falan oynamıyorum, sadece günlük kullanıcıyım. Telefonu elime aldığım anda ve uğraşmaya başladığım anda şarjı cidden hızlı gidiyor. Önceden Galaxy A71 kullanıyordum, eline aldığında kullanırken daha az şarjı gidiyordu.
Durum iPhone 11'de böyleyken iPhone XR'da nasıldır bilemeyeceğim, pek önermem bu yüzden.

Ha dersen ki "Ben her gün telefonumu 2 kere şarj ederim.", sıkıntı yok.
Biraz da telefonu nasıl kullanacağına, ne yapacağına bağlı.

Neden dersen şarjı. Oyun falan oynamıyorum, sadece günlük kullanıcıyım. Telefonu elime aldığım anda ve uğraşmaya başladığım anda şarjı cidden hızlı gidiyor. Önceden Galaxy A71 kullanıyordum, eline aldığında kullanırken daha az şarjı gidiyordu.
Durum iPhone 11'de böyleyken iPhone XR'da nasıldır bilemeyeceğim, pek önermem bu yüzden.

telefonunda sıkıntı olabilirmi iphone 11 e sahip babam günlük 6 saate yakın ekran süresi oluyor ve şarjı %40 seviyesinde kalıyor

xr dan vazgeçme kamera yönünden gerçeğe yakın sonuçlar vermesi bataryanın yeterli olması performansının çoğu andorid den iyi olması daha 4,5 yıl güncelleme alacağının kesin olması vs android de samsungun bazı modelleri dışında bütün android telefonlar max 2 yıl güncelleme alıyor
oneplus markası da güncelleme konusunda iyi fakat beni çelişkiye düşüren şey ekranı 90hz ve gerçekten güzel bir panel diğer tarafta yıllarca eskimeyecek bir model.... arada kaldım

xr dan vazgeçme kamera yönünden gerçeğe yakın sonuçlar vermesi bataryanın yeterli olması performansının çoğu andorid den iyi olması daha 4,5 yıl güncelleme alacağının kesin olması vs android de samsungun bazı modelleri dışında bütün android telefonlar max 2 yıl güncelleme alıyor
batarya yeterlimi ?? günde 2 defa belki de 3 defa şarj edersin o telefonu

telefonunda sıkıntı olabilirmi iphone 11 e sahip babam günlük 6 saate yakın ekran süresi oluyor ve şarjı %40 seviyesinde kalıyor
Hayır.
Bu arada biraz abartmış olabilirim elimdeyken şarjın hızlı azalmasını. Galaxy A71'e kıyasla kullanırken daha az şarj azalıyor.

hemde öyle bir yeterliki bana göre kendim xs babam 11 kullanıyor ve batarya konusunda gayet iyi ikiside 4,7 inch iphone ları saymazsak hepsi iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır.
Bu arada biraz abartmış olabilirim elimdeyken şarjın hızlı azalmasını. Galaxy A71'e kıyasla kullanırken daha az şarj azalıyor.
bu daha mantıklı :D

diyelimki arkadaşa batarya yeterli gelmedi yinede iphone alırdım sebep ise güncellemelerden dolayı sıkıntı çıktığında android gibi ne zaman düzeleceği veya düzelecekmi gibi sorunun olmuyor max 1 haftaya güncelleme ile düzeliyor bu yıl çıkmış bir model alsa bile max 2 yıl güncelleme ömrü var ios tarafında ise en az 4,5 yıl güncelleme alıyor mesela iphone 6s bu yıl bile güncelleme aldı ve son yılıydı 5,6 yıldır güncelleme alıyor

telefonla sadece fotoğraf ve sosyal medya kullanacağım. oyun falan çok oynamam belki haftada 1 2 saat anca oynarım. kaldı ki ufak bir powerbank düşünüyorum.

2019 Ağustos'ta aldım. Aktif şekilde kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok, ilk aldığım gibi. Şarj konusunu merak ediyorsan; aşırı kullanmadığımda 2 gün gidiyor. Ama gün boyunca aktif olarak kullandığım zaman 1 gün rahat yetiyor. Kamerasına gelecek olursak XS Max ile karşılaştırma fırsatım oldu. Portre ve normal çekimde XR daha başarılı. (Kendi telefonum olduğu için söylemiyorum cidden bu şekilde. XS Max'i olan kişi bile şaşırmıştı, ben neden bunu aldım o zaman diye.) O zaman 256GB versiyonunu 7.300 TL'ye almıştım.

Eksilerine gelecek olursak;
- Biraz kalın,
- Çentiği XS'lere göre biraz daha büyük,
- Çerçevesi çelik değil,
- Hayvan veya objeleri portre çekmek istiyorsan çekemezsin, yazılım desteği yok. Gelirse güzel olur ama sanmıyorum.

Bana göre artıları;

- Arka kamerası diğer modellere göre daha şık duruyor,
- Apple'ın diğer cihazlarına göre F/P bir cihaz,
- 4-5 yıl yazılım desteği (Hepsinde var.),
- Renk seçenekleri.

Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe eklerim.

telefonla sadece fotoğraf ve sosyal medya kullanacağım. oyun falan çok oynamam belki haftada 1 2 saat anca oynarım. kaldı ki ufak bir powerbank düşünüyorum.
o zaman kesinlikle iphone al fotoğraf anlamında en gerçekçi sonucu veren telefon

Eğer iOS takıntılı değilsen bence OnePlus 7 Pro çok daha iyi olur.

Oyun amaçlı ise oneplus 7 pro alabilirsin
oyun düşünmüyorum pek mobil oyunlar dikkatimi çekmiyor sadece basit metroda falan oynamalık indi bir iki oyun indirebilirim ama genel olarak oyun için değil. sosyal medya ve fotoğraf

Eğer iOS takıntılı değilsen bence OnePlus 7 Pro çok daha iyi olur.
takıntım ios değil fakat düşük model androidler gerçekten erken yavaşlıyor ve güncelleme direk kesiliyor kaldı ki yavaşlaması başlı başına sebep..

o zaman kesinlikle iphone al fotoğraf anlamında en gerçekçi sonucu veren telefon
bende öyle düşünüyorum ama dxomark gibi sitelerde puanları çok daha düşük. elimle karşılaştırma yapamadığım için bilenlere sormak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,506
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri