Neler Yeni

İphone xr alınır mı?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
takıntım ios değil fakat düşük model androidler gerçekten erken yavaşlıyor ve güncelleme direk kesiliyor kaldı ki yavaşlaması başlı başına sebep.
OnePlus 7 Pro iyi bir cihaz, keşke OnePlus 7T Pro olsaydı :D.
OnePlus 7 Pro'nun iPhone XR'dan daha uzun süre güncelleme alacağını düşünüyorum, baktığın zaman OnePlus az cihaz modeli sayısından dolayı uzun süre güncelleme sunuyor, hatta OnePlus 3T Android 10 güncellemesini alan en eski cihaz diye biliyorum.

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
2019 Ağustos'ta aldım. Aktif şekilde kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok, ilk aldığım gibi. Şarj konusunu merak ediyorsan; aşırı kullanmadığımda 2 gün gidiyor. Ama gün boyunca aktif olarak kullandığım zaman 1 gün rahat yetiyor. Kamerasına gelecek olursak XS Max ile karşılaştırma fırsatım oldu. Portre ve normal çekimde XR daha başarılı. (Kendi telefonum olduğu için söylemiyorum cidden bu şekilde. XS Max'i olan kişi bile şaşırmıştı, ben neden bunu aldım o zaman diye.) O zaman 256GB versiyonunu 7.300 TL'ye almıştım.

Eksilerine gelecek olursak;
- Biraz kalın,
- Çentiği XS'lere göre biraz daha büyük,
- Çerçevesi çelik değil,
- Hayvan veya objeleri portre çekmek istiyorsan çekemezsin, yazılım desteği yok. Gelirse güzel olur ama sanmıyorum.

Bana göre artıları;

- Arka kamerası diğer modellere göre daha şık duruyor,
- Apple'ın diğer cihazlarına göre F/P bir cihaz,
- 4-5 yıl yazılım desteği (Hepsinde var.),
- Renk seçenekleri.

Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe eklerim.
kafama takılan şey panel çözünürlüğü. pikseller çok göze batıyor mu ve artık youtubeye 1080p 2k veya 4k gibi çözünürlükler gelecekti ios 14le geldi mi ?

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
kafama takılan şey panel çözünürlüğü. pikseller çok göze batıyor mu ve artık youtubeye 1080p 2k veya 4k gibi çözünürlükler gelecekti ios 14le geldi mi ?
Aynı zamanda iPhone 8 Plus kullanıyorum. Ama benim gözüme hiç batmadı, çözünürlüğünün düşük olması. Tabii kişiden kişiye değişir.

FansXArmy

80+ Bronze
oyun düşünmüyorum pek mobil oyunlar dikkatimi çekmiyor sadece basit metroda falan oynamalık indi bir iki oyun indirebilirim ama genel olarak oyun için değil. sosyal medya ve fotoğraf
Mesaj otomatik birleştirildi:

takıntım ios değil fakat düşük model androidler gerçekten erken yavaşlıyor ve güncelleme direk kesiliyor kaldı ki yavaşlaması başlı başına sebep..

bende öyle düşünüyorum ama dxomark gibi sitelerde puanları çok daha düşük. elimle karşılaştırma yapamadığım için bilenlere sormak istedim
O yavaşlama batarya performansı olayı her cihazda var iphone batarya yavaşlattığı para ödeyecekti mesela

Aynı zamanda iPhone 8 Plus kullanıyorum. Ama benim gözüme hiç batmadı, çözünürlüğünün düşük olması. Tabii kişiden kişiye değişir.
Alıştıktan sonra normal gelir

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
öyle aşırı seçici bir gözüm yok ama 720p çözünürlüğü can sıkıyor gibi. belli olmuyor derseniz tabii ki de xr tercihim olucaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,876
Üyeler
167,899
Son üye
WilliamCu
Top Bottom