iPhone 7 Sattıktan Sonra Yaşadıklarım.

Reaksiyon skoru
103
Arkadaşlar merhabalar bundan 3 ay önce tanıdığım güvendiğim bir hocamdan iphone 7 aldım kutulu faturalı vs. cihazın sorunu sadece batarya ve kasanın yamuk olması idi cihazın ekranının değiştiği bilgisini verdi faturası da duruyordu ben bu cihaza 1500 tl para verdim daha sonra bir yakın akrabam cihazı istedi benden 1900 tl ye kendisine sattım lakin kasanın yamuk olduğu ve pil sağlığının durumunu söyleyerek sattım. geçtiğimiz haftalarda cihazına batarya istedi yolladım deji max yüksek kapasiteli bir batarya, kişiliğine güvenmediğim bir teknik serviste değiştirtmiş lakin cihaza çöp vs demiş anakartı işlemli, anakart değişmiş, vs vs ama işlemsiz olduğuna adım kadar eminim neyse daha sonra ortalama 3 gün sonra beni aradı telefon reset atıyor açılmıyor diye ben de yolla bakalım dedim cihaz bana geldi lakin cpu kapağı sökülmüştü , biz reset sorununu hallettik ardından basebandda sıkıntı çıktı şimdi onu da hallediyoruz. Bana şunu diyor telefonu geri al vs bana çöp telefon sattınız lakin öyle bir durum yok kendisi ısrarla satın almak istedi ve farklı serviste işlem görmüş ki görmemiş olsa bile 3 ay geçmiş bu durumda ne yapmamı önerirsiniz bana ?

Son düzenleme:
Bu teknik servis bir şey yapmış olabilir bence sen bir şey yapma sen adama zorla satmadın zaten senin sattıktan sonra uğraşman bile hata

Arkadaşlar merhabalar bundan 3 ay önce tanıdığım güvendiğim bir hocamdan iphone 7 aldım kutulu faturalı vs. cihazın sorunu sadece batarya ve kasanın yamuk olması idi cihazın ekranının değiştiği bilgisini verdi faturası da duruyordu ben bu cihaza 1500 TL para verdim daha sonra bir yakın akrabam cihazı istedi benden 1900 TL ye kendisine sattım lakin kasanın yamuk olduğu ve pil sağlığının durumunu söyleyerek sattım. geçtiğimiz haftalarda cihazına batarya istedi yolladım deji max yüksek kapasiteli bir batarya, kişiliğine güvenmediğim bir teknik serviste değiştirtmiş lakin cihaza çöğ vs demiş anakartı işlemli, anakart değişmiş, vs vs ama işlemsiz olduğuna adım kadar eminim neyse daha sonra ortalama 3 gün sonra beni aradı telefon reset atıyor açılmıyor diye ben de yolla bakalım dedim cihaz bana geldi lakin cpu kapağı sökülmüştü , biz reset sorununu hallettik ardından basebandda sıkıntı çıktı şimdi onu da hallediyoruz. Bana şunu diyor telefonu geri al vs bana çöp telefon sattınız lakin öyle bir durum yok kendisi ısrarla satın almak istedi ve farklı serviste işlem görmüş ki görmemiş olsa bile 3 ay geçmiş bu durumda ne yapmamı önerirsiniz bana ?
Pil değişmeden önce sorunsuz çalışıyorsa haklı olan sizsiniz, yani şikayette bulunsa bile bir şey yapamaz. (Kanıt varsa tabi)

Ben olsam geri almam sen zaten sıkıntılarını söylemişsin sen şimdi yaptığı boş yapmak
Tek bir noktada yanlış bilgi verdim bana da cam değişti dediler komple ekran değişmiş ama onda da problem yoktu açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil değişmeden önce sorunsuz çalışıyorsa haklı olan sizsiniz, yani şikayette bulunsa bile bir şey yapamaz. (Kanıt varsa tabi)
Çalışıyordu herşeyi ile problem yoktu gönderdiğim cihaz ile gelen cihaz aynı değildi.

Tek bir noktada yanlış bilgi verdim bana da cam değişti dediler komple ekran değişmiş ama onda da problem yoktu açıkcası

Çalışıyordu herşeyi ile problem yoktu gönderdiğim cihaz ile gelen cihaz aynı değildi.
Uğraşma derim direk geri gönder

Bu teknik servis bir şey yapmış olabilir bence sen bir şey yapma sen adama zorla satmadın zaten senin sattıktan sonra uğraşman bile hata
Normalde farklı birisine sattıktan sonra maksimum 2 gün ilgilenirim sonrası beni bağlamaz lakin tanıdık olduğu için yardım etmek istedim bende

Sen sattığında telefonun tek sıkıntısı piliymiş. Teknik servise götürdükten sonra bu sıkıntılar ortaya çıkmış ki servisteki eleman adamı bir güzel kazıklamış. Anlamadığım şey şu, madem teknik servise pili taktıracaktıda neden senden batarya istedi? Ve madem bataryayı senden bekliyor, nerede yaptıracağını neden sormuyor? 3 ay sağlıklı bir şekilde çalışmış servisten sonra bozulmuş. Durum oldukça açık değil mi?

Uğraşma derim direk geri gönder
Şuan biz cihazı hazır etmek üzereyiz lakin kendisi tatava yapıyor işte neymiş sattığınız cihazın peşini bizde toplayamıyomuşuz günde anakart tamiri için sadece kargo ile en az 10 15 cihaz geliyor ki diğer bayilerimi de sayarsam ohooo yetişemiyoruz artık açıksası yasaklar vs parça temininde sıkıntı da yaşatıyor

Sen sattığında telefonun tek sıkıntısı piliymiş. Teknik servise götürdükten sonra bu sıkıntılar ortaya çıkmış ki servisteki eleman adamı bir güzel kazıklamış. Anlamadığım şey şu, madem teknik servise pili taktıracaktıda neden senden batarya istedi? Ve madem bataryayı senden bekliyor, nerede yaptıracağını neden sormuyor? 3 ay sağlıklı bir şekilde çalışmış servisten sonra bozulmuş. Durum oldukça açık değil mi?
yani o servise güvenmiyordu bana sordu dedim ben bi orijinal birde deji max yüksek kapasiteli satıyorum dedim dedi iyi olanı gönder 150 tl fiyat çektim 100 ü attı kalanı sonra vereyim dedi bende yolladım ondan sonra bu sıkıntıyı vermeye başladı bana

Dediğim gibi ispatlayabiliyorsanız kafanıza takmayın hiç.
şimdi aldığım kişiyi rahatsız ettim birazcık nerede yaptırdı etti diye oraya gidip anakartta işlem yaptılar mı yapmadılar mı bilgi alacağım ki anakartta işlem yapan yer ekran değişimine 450 tl para almaz mantıken

ne pis insanlar var be bide iade istiyorlar :(
sen ondasın dostum en başında batarya takıldıktan sonra bana 2200e geri al dedi cihaz arızalı gelince de o haliyle 1900 e al dedi biraz atar yapmasak bizi kazıklayacak

şimdi aldığım kişiyi rahatsız ettim birazcık nerede yaptırdı etti diye oraya gidip anakartta işlem yaptılar mı yapmadılar mı bilgi alacağım ki anakartta işlem yapan yer ekran değişimine 450 TL para almaz mantıken

sen ondasın dostum en başında batarya takıldıktan sonra bana 2200e geri al dedi cihaz arızalı gelince de o haliyle 1900 e al dedi biraz atar yapmasak bizi kazıklayacak
sen ondansın derken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri