yahya58
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,225
JLADLWIJDLASIDAWLIDJALIWDJAWVe sende buna inandın mı ?
JLADLWIJDLASIDAWLIDJALIWDJAWVe sende buna inandın mı ?
Yemin ederim aynı şey aklımdan geçti.Beyler hafif bi' gülme geldi normal mi?
Bende tahmin ediyorum şifresinin sadece ilk harfi büyüktüTahmin ediyorum mail hesabının şifresi ile oyun hesabının şifresi aynıydi.
E-mailinin kurtarma hesabı var mıydı,veya telefon numarana bağlı mıydı e-mail?chatten eposta sifre yazın sansurlu cıkıyo dediler cıkmadı
Abi biz napalım olan olmuş desteğe yazması gerekli.gülmek ve yüzüne vurmak yerine biraz yardımcı olmayı deneseniz ?
Bende tahmin ediyorum şifresinde ismi veya ailesinin yada kendisinin doğum yılı vardı.Bende tahmin ediyorum şifresinin ilk harfi büyüktü
Ne yapalım? Bombom'u hackleyip hesabı mı alalım,ne bekliyorsunuz?gülmek ve yüzüne vurmak yerine biraz yardımcı olmayı deneseniz ?
2 faktörlü doğrulamayı geç sitenin şifre yeri https bile değilbunu küçükken facebook gruplarında yapıyorlardı harbiden inanan varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim boyle bi dandik oyunun güvenliği pek geniş degil ne bileyim 2fac bile yok
bir şey yapamayacaksan gülme ve yüzüne vurma adam yardım istemek için açmış konuyuNe yapalım? Bombom'u hackleyip hesabı mı alalım,ne bekliyorsunuz?