Satın alacağı işlemi yaparken kart nosunu yanlış girmiştir, kod istiyosa sıkıntı yok kalsın , hesaptan çekildi diyorsa bankayı arayın hemen iptal edilsin işlem yada kart.PayTR den ablamın telefonuna kendi kredi kartindan Vakifbanktan mesaj geldi PayTR diye 250 TL bisey Hizm firmasi diye bir yer onay kodu istedi bu nedir
onay kodu istiyor zaten istesede cekemezdi suan ablamin kartinda para yokBirisi
Satın alacağı işlemi yaparken kart nosunu yanlış girmiştir, kod istiyosa sıkıntı yok kalsın , hesaptan çekildi diyorsa bankayı arayın hemen iptal edilsin işlem yada kart.
onay kodu istiyor zaten istesede cekemezdi suan ablamin kartinda para yok
Acaba googleda yazmiyor hizmet firmalari cikiyrininal kartımın geçmişinde payTR hizm ile ilgili bayabirşey var ama ne olduğunu hatırlamıyorum -40 -2 -15 falan gitmiş eskiden
Knk banada cok ilginc geldiİlginç, takipteyim.
Hizm nedir yani orası garip.Ne
Acaba googleda yazmiyor hizmet firmalari cikiyr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk banada cok ilginc geldi
Ayn bende hİzm yaziyorum google hizmet firmalari cikiyorHizm nedir yani orası garip.
Zaten benik hesaplarimi calip almaya deneseler hesaplarda kart kayitli değilde hemde epostama mesaj gelirdi oda yokHizm nedir yani orası garip.
Knk oyun gibi biseymi nasil bisry biloyonmu hizm iininal kartımın geçmişinde payTR hizm ile ilgili bayabirşey var ama ne olduğunu hatırlamıyorum -40 -2 -15 falan gitmiş eskiden
PayTR ne ki?Ayn bende hİzm yaziyorum google hizmet firmalari cikiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten benik hesaplarimi calip almaya deneseler hesaplarda kart kayitli değilde hemde epostama mesaj gelirdi oda yok
hiç bir bilgim yok her türlü işte kullandım kartı her şey olabilir ama güvenilir bir şeydir çünkü ödemede bir anormallik falan olsa farkederdim demek alırken bir sıkıntı olmamışFirma bi tane ödeme yaparken PayTr ile yapiyosun güvenilir diye biliyorum
Tama reis allahtan onay kodu istedi direk almadi steam öyle kaydedince karti kodu girmeden aliyorhiç bir bilgim yok her türlü işte kullandım kartı her şey olabilir ama güvenilir bir şeydir çünkü ödemede bir anormallik falan olsa farkederdim demek alırken bir sıkıntı olmamış