- Reaksiyon skoru
- 193
İşyeri pcsine virüslü usb bellek takıldı,işyerlerinde virüs olayı olacağını düşünmüyorum sizce?
. koy A diye başla!a2 türkçe
Öylede antivirüs olduğunu düşünüyorum.Sonuçta.Her sisteme zararlı yazılım bulaşabilir.
Antivirüs programlarına takılmayan zararlı yazılımlar da var.Öylede antivirüs olduğunu düşünüyorum.Sonuçta.
Usb boş sadece virüslü pcye takıldı sonra işyeri pcsine.Antivirüs programlarına takılmayan zararlı yazılımlar da var.
Yok yani koskoca şirkette güvenlik yazılımları vardır diye düşünüyorum.Virüs: iş yeri pcsine bulaşmam
O nasıl mantık her sisteme bulaşabilir koskoca şirketlerin sitesi hackleniyorYok yani koskoca şirkette güvenlik yazılımları vardır diye düşünüyorum.
Daha takılmadı yeni sisteme.Biçimlendirmek için takıldı işyerine.O nasıl mantık her sisteme bulaşabilir koskoca şirketlerin sitesi hackleniyor
Güzelce taratın bilgisayarı hem malware için hem virüs için
Dostum takılmış işte yine taratın garantiye alın işiniziDaha takılmadı yeni sisteme.Biçimlendirmek için takıldı işyerine.
İlk okuduğumda Korona’dan bahsetiyorsunuz sandım.İşyeri pcsine virüslü usb bellek takıldı,işyerlerinde virüs olayı olacağını düşünmüyorum sizce?