Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Düşük Sistemler İçin Antivirüs Programları

Pankek21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar bugün size benimde kullanmış ve beğenmiş olduğum düşük sistemleri kastırmayan antivirüs programlarını tanıtacağım.

Webroot:Gayet güzel ve hızlı bir antivirüs programıdır.Hiçbir şekilde bilgisayarınızı kastırmaz aynı zamandada bilgisayarın içinde dosya temizleyicide vardır ve sürekli güncelenen bir programdır.
Comodo: Bu programıda zamamında kullanmışlığım var hızlıdır ve sistemi kastırmaz aynı zamanda güvenlik duvarıda bulunur.
Hitman Pro: Sophos un ürettiği bir antivirüstür.Sadece bilgisayarı taratabilirsiniz isterseniz kurmayabilirsinizde programı exe yi çalıştırdığınız gibi program açılır ve yüklenip yüklenmeyeceğini sorar yüklememek isterseniz. Direk taramaya geçer ve tararken bilgisayarı kastırmaz cloud üzerine bir antivirüstür.
Malwarebytes:Benimde şuanda kullanmış olduğum bir anti malwaredir. Ben bu antimalware ı tarama yapmak için öneriyorum yoksa bilgisayarı kastırabilir.

erturk.gg

80+ Bronze
Panda'yı koymamanız üzdü

Pankek21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eskiden indirmiştim pandayı kastırdı bilgisayarı o yüzden koymadım bana olumlu gelen bütün antivirüsleri koydum.

Top Bottom