Banner ve Kanal Fotoğrafı Yapma

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam, Youtube' a başlayacağım ancak banner ve güzel bir kanal fotoğrafı tasarlamak istememe rağmen yapamıyorum. Kanalımın adı Deusrla Tech. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler...

Gerekli olanlar;

1 adet adobe photoshop
1 adet Hydra Artz.

Gerekli olanlar;

1 adet adobe photoshop
1 adet Hydra Artz.
Zaten Adobe Photoshop kullanıyorum yani en azından yüklü ancak çok karmaşık geliyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Daha basit tabiri caizse apt*la uygun bir program önerirseniz daha iyi olur.

Zaten Adobe Photoshop kullanıyorum yani en azından yüklü ancak çok karmaşık geliyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Daha basit tabiri caizse apt*la uygun bir program önerirseniz daha iyi olur.
Ben tüm çalışmalarımı oradan yapıyorum alıştım, kolay geliyor.

Dediğim gibi hydra art zaten detaylı anlatıyor.

Herkese selam, Youtube' a başlayacağım ancak banner ve güzel bir kanal fotoğrafı tasarlamak istememe rağmen yapamıyorum. Kanalımın adı Deusrla Tech. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler...

Hocam abobe photoshop uygulaması ile önceden yapılmış bannerlar psd dosyasını alıp değiştirebilirsin kendine uygun banner bul onun psd dosyasını indir abobe photoshop ile değiştir

örnek video bakabilirsin

fcerfeawqrfaqrwefvear.png

İsim mi olacak kanal fotoğrafında yoksa fotoğraf mı? bir de mümkünse kanalının türünü öğrenebilir miyim? nasıl bir temaya ihtiyacın olduğun konusunda bir fikrim olur.

İsim mi olacak kanal fotoğrafında yoksa fotoğraf mı? bir de mümkünse kanalının türünü öğrenebilir miyim? nasıl bir temaya ihtiyacın olduğun konusunda bir fikrim olur.
Yani teknoloji içerikli olacak genelde . İsim de olabilir fotoğraf da ancak tercihim kanal adının logoda bulunması şeklinde.

Yani tam emin değilim ama bir şeyler yapabilirim, Sen bana kanal adını, istediğin bir rengi (Beyaz Güzel Olabilir), bir de teknoloji markası söyleyebilir misin?

Yani tam emin değilim ama bir şeyler yapabilirim, Sen bana kanal adını, istediğin bir rengi (Beyaz Güzel Olabilir), bir de teknoloji markası söyleyebilir misin?
Deuslra Tech beyaz ya da kırmızı olabilir. Teknoloji markası derken ?

Rica ederim, bana yarına kadar zaman verebilir misiniz? bu gün öğleden sonra canlı derslerim var. 20.30'a kadar,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri