Neler Yeni

Banner ve Kanal Fotoğrafı Yapma

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Herkese selam, Youtube' a başlayacağım ancak banner ve güzel bir kanal fotoğrafı tasarlamak istememe rağmen yapamıyorum. Kanalımın adı Deusrla Tech. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler...

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gerekli olanlar;

1 adet adobe photoshop
1 adet Hydra Artz.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerekli olanlar;

1 adet adobe photoshop
1 adet Hydra Artz.
Zaten Adobe Photoshop kullanıyorum yani en azından yüklü ancak çok karmaşık geliyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Daha basit tabiri caizse apt*la uygun bir program önerirseniz daha iyi olur.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten Adobe Photoshop kullanıyorum yani en azından yüklü ancak çok karmaşık geliyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Daha basit tabiri caizse apt*la uygun bir program önerirseniz daha iyi olur.
Ben tüm çalışmalarımı oradan yapıyorum alıştım, kolay geliyor.

Dediğim gibi hydra art zaten detaylı anlatıyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Herkese selam, Youtube' a başlayacağım ancak banner ve güzel bir kanal fotoğrafı tasarlamak istememe rağmen yapamıyorum. Kanalımın adı Deusrla Tech. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler...

Hocam abobe photoshop uygulaması ile önceden yapılmış bannerlar psd dosyasını alıp değiştirebilirsin kendine uygun banner bul onun psd dosyasını indir abobe photoshop ile değiştir

örnek video bakabilirsin

fcerfeawqrfaqrwefvear.png

Batuhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Özdoğan
İsim mi olacak kanal fotoğrafında yoksa fotoğraf mı? bir de mümkünse kanalının türünü öğrenebilir miyim? nasıl bir temaya ihtiyacın olduğun konusunda bir fikrim olur.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsim mi olacak kanal fotoğrafında yoksa fotoğraf mı? bir de mümkünse kanalının türünü öğrenebilir miyim? nasıl bir temaya ihtiyacın olduğun konusunda bir fikrim olur.
Yani teknoloji içerikli olacak genelde . İsim de olabilir fotoğraf da ancak tercihim kanal adının logoda bulunması şeklinde.

Batuhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Özdoğan
Yani tam emin değilim ama bir şeyler yapabilirim, Sen bana kanal adını, istediğin bir rengi (Beyaz Güzel Olabilir), bir de teknoloji markası söyleyebilir misin?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yani tam emin değilim ama bir şeyler yapabilirim, Sen bana kanal adını, istediğin bir rengi (Beyaz Güzel Olabilir), bir de teknoloji markası söyleyebilir misin?
Deuslra Tech beyaz ya da kırmızı olabilir. Teknoloji markası derken ?

Batuhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Özdoğan
Rica ederim, bana yarına kadar zaman verebilir misiniz? bu gün öğleden sonra canlı derslerim var. 20.30'a kadar,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom