Tactical Shotgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 268
Elimdeki tek USB bu önceden 16gb idi yardımcı olun lütfen çok acil 
tamamdır hocam şimdi boot ediyorum,Evet.
Sorun yok.bir de hocam size zahmet, şimdi ben rufustan önyüklenebilir yapmadım zaten gb olayı düzeldi diye, format için sıkıntı yarartır mı?
Memtest64 ile Windows'a nasıl format atacaksınız?Windows formatı hocam hiç bilgim yok bana biraz anlatabilir misiniz bilgisayarda virüs var galiba yavaşladı dünden beri formatlamak istiyorum.
Hocam Memtest86 vardı sildim. Şimdi Microsoft'un siesinden Windows 10 Setup'ı yükledim ( En azından yükleyebildiğimi zannediyorum. )Memtest64 ile Windows'a nasıl format atacaksınız?
Anladım hocam teşekkür ediyorum ben @Emirhandkee hocamın da onayını alırsam bootu başlatacağım.Sorun yok.
Tamam sıkıntı yok.Hocam Memtest86 vardı sildim. Şimdi Microsoft'un siesinden Windows 10 Setup'ı yükledim ( En azından yükleyebildiğimi zannediyorum. )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam teşekkür ediyorum ben @Emirhandkee hocamın da onayını alırsam bootu başlatacağım.
Kusura bakmayı hocam dün geç saatlerde büyün sürücü yükleme işlerini falan hallettiğim için yazamadım, sorunsuzca halloldu çok şükür şuan ilk günkü halinde, kullandığım uygulamaları indiriyorum oyunlar falan iniyor onlar da bitince iş tamam, çok çok teşekkür ediyorumTamam sıkıntı yok.