değer?Arkadaşlar değerler böyle bu normal mi? Ve en yüksek ayarlardayım.
Sıcaklık değerlerini atabilir misiniz ?Arkadaşlar değerler böyle bu normal mi? Ve en yüksek ayarlardayım.
Pardon ekledim resmideğer?
Darboğaz yapmaması lazım ve resme bakarsak yapmıyor zatenArkadaşlar değerler böyle bu normal mi? Ve en yüksek ayarlardayım.
darboğaz yokki işlemci %50 ekran kartı %100?Arkadaşlar değerler böyle bu normal mi? Ve en yüksek ayarlardayım.
darboğaz yok ekran kartı % 100 işlemci %50 deArkadaşlar değerler böyle bu normal mi? Ve en yüksek ayarlardayım.
Peki neden ekran kartı bu kadar çok kullanılıyprdarboğaz yok ekran kartı % 100 işlemci %50 de
.darboğaz yokki işlemci %50 ekran kartı %100?
Amaç zaten çok kullanmak dostum . Az kullanılması darboğaz oluyor . Az kullanılırsa az fps alırsın.Peki neden ekran kartı bu kadar çok kullanılıypr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Ekran kartinin %100nu kullaniyor işlemci yaniPeki neden ekran kartı bu kadar çok kullanılıypr
.
oynadığın oyun iyi bir oyun ve ultrada. %100 kullanılsın korkma bişey olmaz.Peki neden ekran kartı bu kadar çok kullanılıypr
.
Dostum peki 65-85 arası fps normal mi?oynadığın oyun iyi bir oyun ve ultrada. %100 kullanılsın korkma bişey olmaz.