klavye ve mouse ı yanlışlıkla aygıt yöneticisinden kapattım

Reaksiyon skoru
3
Benim klavyem çalışmıyordu ekran klavyesi ile aygıt yöneticisini açtım klavyeyi sileceğime mouse I sildim yedek mouse I denedim olmadı nasıl klavye ve mouse ı aygıt yöneticisinden etkin hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi günler

Çıkar geri tak.

Format at. :D

Güvenli mod girmeden önce, Windows kurtarma ortamı 'nı (winRE) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:

1. Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  2. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  3. Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  4. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  5. Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  6. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  7. Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. winRE moduna gireceksiniz.
Artık winRE modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bir seçenek belirleyin ekranında, Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin.

Benim klavyem çalışmıyordu ekran klavyesi ile aygıt yöneticisini açtım klavyeyi sileceğime mouse I sildim yedek mouse I denedim olmadı nasıl klavye ve mouse ı aygıt yöneticisinden etkin hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi günler
sistem geri yükleme yapabilirsin..

Güvenli mod girmeden önce, Windows kurtarma ortamı 'nı (winRE) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:

1. Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  2. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  3. Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  4. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  5. Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  6. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  7. Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. winRE moduna gireceksiniz.
Artık winRE modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bir seçenek belirleyin ekranında, Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin.
Yeniden başlat yerine şey var bu bilgisayarı sıfırla ona basayım mı

klavye ve mouse takılıyken aygıt yöneticisinde tab tuşunu kullanarak donanım değişikliklerini tarayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlat yerine şey var bu bilgisayarı sıfırla ona basayım mı
o bilgisayarı formatlamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,033
Üyeler
173,594
Son üye
mersocubirisi