Kingston A2000 Sağlık durumu

Farklı bir programla daha sağlık durumuna bakın. Durum aynıysa, varsa direk garantiye gönderin derim. Bu arada fiziksel olarak zarar verebileceğiniz bir hareket yapmış olabilirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben WD nin ssd sini kullanıyorum sağlık durumu %100

Farklı bir programla daha sağlık durumuna bakın. Durum aynıysa, varsa direk garantiye gönderin derim. Bu arada fiziksel olarak zarar verebileceğiniz bir hareket yapmış olabilirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben WD nin ssd sini kullanıyorum sağlık durumu %100
abartmayın garantilik bir durum yok

HDD Sentinel ss ini de koydum mesaja. Kingston SSD Manager'dan da baktım hepsinde %99.

Hiç ellemedim bile hatta bilgisayarı direkt kapatmamaya ve reset tuşundan resetlememeye özen gösteriyorum.

HDD Sentinel ss ini de koydum mesaja. Kingston SSD Manager'dan da baktım hepsinde %99.

Hiç ellemedim bile hatta bilgisayarı direkt kapatmamaya ve reset tuşundan resetlememeye özen gösteriyorum.
Dert edilecek bir durum yok diye düşünüyorum

abartmayın garantilik bir durum yok
Valla ben 2 yıldır kullanıyorum SSD mi halen %100. Ben olsam acımam direk garantiye gönderirim. 5 ayda sağlık durumunun düşmesi bana göre garip. 7 yıllık HDD im var o bile yeni yeni %99 a düştü :D Uzun vadede sorun çıkaracaktır. Bence garanti.

Valla ben 2 yıldır kullanıyorum SSD mi halen %100. Ben olsam acımam direk garantiye gönderirim. 5 ayda sağlık durumunun düşmesi bana göre garip. 7 yıllık HDD im var o bile yeni yeni %99 a düştü :D Uzun vadede sorun çıkaracaktır. Bence garanti.
Kaç TB okuyup yazdınız?

Sorun falan çıkarmayacaktır.

sıcaklıgı bi tık fazla gibi

muhtemelen sorn vardır 2 yılda her ssdnin sağlığı düşer benim bir tane daha ssdim var ilk aldığımda da %0 yazıyordu hala aynı bazılarında da %100 yazıyor sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri