Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
En son baktığımda CPB açık boşta 47-48 derecelerde geziyor iken şimdi 55-60 arası gidip geliyor boşta nedeni ne olabilir ?
gayet iyi sıcaklığı ama yükseliş neden bilmem pc ye herhangi bir müdahele ettinmi veya içi tozlu mu ?En son baktığımda CPB açık boşta 47-48 derecelerde geziyor iken şimdi 55-60 arası gidip geliyor boşta nedeni ne olabilir ?
Hayır tozlu değil ve müdahele etmedim.gayet iyi sıcaklığı ama yükseliş neden bilmem PC ye herhangi bir müdahele ettinmi veya içi tozlu mu ?
termal macun ne durumda en sona bırakabilirsin bakma işini kurumuşsa sıkıntıHayır tozlu değil ve müdahele etmedim.
4 ay oldu 6. ayda değiştirmeyi planlıyorum.termal macun ne durumda en sona bırakabilirsin bakma işini kurumuşsa sıkıntı
Aynı işlemciye sahibim 7 sekme açık sıcaklık 40 derece cs go da en fazla 47 gördümEn son baktığımda CPB açık boşta 47-48 derecelerde geziyor iken şimdi 55-60 arası gidip geliyor boşta nedeni ne olabilir ?
bi aç bak derim ısısı iyi ama yükseliş iyi değil sık kullanıyorsan veya kullanırken yük altında kalıyorsa çok rahat kurumuş olabilir biraz4 ay oldu 6. ayda değiştirmeyi planlıyorum.
imkansız cs de max 47 fps mi foto atsanaAynı işlemciye sahibim 7 sekme açık sıcaklık 40 derece cs go da en fazla 47 gördüm![]()
Fps değil hocam max sıcaklık cs go da 47 dereceydibi aç bak derim ısısı iyi ama yükseliş iyi değil sık kullanıyorsan veya kullanırken yük altında kalıyorsa çok rahat kurumuş olabilir biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imkansız cs de max 47 fps mi foto atsana
UV yaptın mı ?Fps değil hocam max sıcaklık cs go da 47 dereceydi
UV nedir?UV yaptın mı ?
Undervolt, Voltaj düşürme.UV nedir?
Ne faydası var?Undervolt, Voltaj düşürme.
bilmediğine göre yapmamışsın.
Sıcaklığı azaltıyor.Ne faydası var?