canlandıpır pır ederken
Epic gamesi görev yöneticisinden tamamen kapatıp tekrar açınacer nitro 5 model leptop var epic gamesi sorunsuz kullanıyodum bugun girmek istedim ama surekli acılıp kapanıyo pır pır edip duruyp epic games sorun nedir yardımcı olun lutfennnnnnnn
yaptım sildim geri yukledim farklı dosyalara kurdum ama yok olmuyo sitede baska bi arkadastada aynı sorun varmışşcanlandı
Epic gamesi görev yöneticisinden tamamen kapatıp tekrar açın
Bende de aynı sorun varacer nitro 5 model leptop var epic gamesi sorunsuz kullanıyodum bugun girmek istedim ama surekli acılıp kapanıyo pır pır edip duruyp epic games sorun nedir yardımcı olun lutfennnnnnnn
Kardeşim çözdüm aygıt yoneticisine gir görüntü bağdaştırıcılarına tıkla ve harici ekran kartını devre dışı bırak sonra epic gamesi aç açılacaktır. Sonra tekrardan aygıt yoneticisine gir görüntü bağdaştırıcılarına tıkla o devre dışı bıraktığın harici ekran kartını çalıştıracer nitro 5 model leptop var epic gamesi sorunsuz kullanıyodum bugun girmek istedim ama surekli acılıp kapanıyo pır pır edip duruyp epic games sorun nedir yardımcı olun lutfennnnnnnn