usb wifi adapter indirim

evdekileri biraz zorlarsam kablo çekebileceğim sence hiç uğraşmadan bunu mu alayım kablomu cekeyım performansı nasıl?
Benim modem yakın sorun yaşamıyorum ama bir kere arkadaşımın evinde denedim çekim güzeldi. Kasanın arkasında takılı olmasına rağmen 24 megabit hız alıyorum kesintisiz.

O ürün nasıldır bilmiyorum ama ben bunu tavsiye ederim.
merhaba ben t2u nano 5ghz aldım bluethhot kulaklıkta hız düşüyordu alcıyı aldım ama aşırı ısınmaya başladı ilk günden ne önerirsin 127tlye aldım

Ekler

• ALICILI BLUETHOOTSUZ.JPG
    ALICILI BLUETHOOTSUZ.JPG
    37.3 KB · Hit: 21
  • ALICSIZ BLUETHOOT.JPG
    ALICSIZ BLUETHOOT.JPG
    43.5 KB · Hit: 26
  • BLUETHOOTSUZ ALIISIZ.JPG
    BLUETHOOTSUZ ALIISIZ.JPG
    57.4 KB · Hit: 25
merhaba ben t2u nano 5ghz aldım bluethhot kulaklıkta hız düşüyordu alcıyı aldım ama aşırı ısınmaya başladı ilk günden ne önerirsin 127tlye aldım
Söylediğin alıcıda anten olmadığı için çekim konusunda sorun yaşaman normal sanırım. Kasan eğer masa gibi bir yer içindeyse çekimde sıkıntı yaşayabilirsin. Kasanın ön tarafına takıp dene. Isınma konusu normal diye düşünüyorum. Bende ki alıcıda ısınıyor.

Söylediğin alıcıda anten olmadığı için çekim konusunda sorun yaşaman normal sanırım. Kasan eğer masa gibi bir yer içindeyse çekimde sıkıntı yaşayabilirsin. Kasanın ön tarafına takıp dene. Isınma konusu normal diye düşünüyorum. Bende ki alıcıda ısınıyor.
laptopta kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

antenl önerebilicein varmı tplink antenli yok 5 ghzli amaozn germanyde satılıyor

İmkanın varsa kablo çekmen daha mantıklı olacaktır.

Geri