alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Sevmene sevindim bro valla öyle kullanmayı düşünüyorumÇok başarılı olmuş![]()
Bende bu kasayı kullanıyorum benimki sızlıyor valla bunu görünce kıskandı herhaldeSevmene sevindim bro valla öyle kullanmayı düşünüyorum
Hocam kesinlikle öndeki çok daha aşağıda olmali .öndeki fanları üste takma şansımız varmiBunu tercih ederdim.
Bu şekilde yapmayı planlıyorum ama öndeki fanları daha aşağı takacağım.
Alıntıyı görüntüle
Hava akışı sorumun amacıNormal kullan kasa zaten aşağıda çok fazla toz girer.
Bence üstteki toz filtresini sakın elleme, yukarıdan kasanın içine çok toz girer.Sevmene sevindim bro valla öyle kullanmayı düşünüyorum
Evet var, ışıklı mışıklı güzel durur hem.öndeki fanları üste takma şansımız varmi
Hocam söyle yapsam olurmu 2 fan i en altta bırakıp 3. Yü üste almak en güzeli yapması kolaymıBence üstteki toz filtresini sakın elleme, yukarıdan kasanın içine çok toz girer.
Öndeki fanlar da direkt açıkta durursa yine çabuk tozlanır öyle de yapma.
Ya kapağı çıkar ve nalburdan toz filtresi takarak kullan,
Yada bırak doğal haliyle kapağıyla filtresiyle birlikte kullan.
Evet var, ışıklı mışıklı güzel durur hem.![]()
Olabilir elbette, henüz denemedim ama bir fanı takmak pek zor olmasa gerek.Hocam söyle yapsam olurmu 2 fan i en altta bırakıp 3. Yü üste almak en güzeli yapması kolaymı
Bunun yerinehttps://www.amazon.com.tr/Arctic-Silent-Bilgisayar-Kasa-Fan%C4%B1/dp/B0119T0D4I/ref=asc_df_B0119T0D4I/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=390108414228&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4382972466364095089&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21074&hvtargid=pla-349024812144&psc=1Bunu tercih ederdim.
Bu şekilde yapmayı planlıyorum ama öndeki fanları daha aşağı takacağım.
Alıntıyı görüntüle
3. yü egzoz fanı yapıp(çünkü ışık var) egzoz fanını yukarı takmak daha hoş ki resimde de böyle. Mantıklı ayrıca .Hocam söyle yapsam olurmu 2 fan i en altta bırakıp 3. Yü üste almak en güzeli yapması kolaymı
Aynen en iyisi oBen beğenmedim 1. 'yi hem çok toz alır hem görünüşü hoş değil.
Bunun yerinehttps://www.amazon.com.tr/Arctic-Silent-Bilgisayar-Kasa-Fan%C4%B1/dp/B0119T0D4I/ref=asc_df_B0119T0D4I/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=390108414228&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4382972466364095089&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21074&hvtargid=pla-349024812144&psc=1
ekstra fan almak bence daha mantıklı zira alttaki dan zaten verimli. Bütçe yoksa yapılabilir tabi ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. yü egzoz fanı yapıp(çünkü ışık var) egzoz fanını yukarı takmak daha hoş ki resimde de böyle. Mantıklı ayrıca .
Ya olacaksa olsun ya da olmayacaksa olmasın, 1. seçenek çok çirkin.Siz hangisini seçerdiniz . Hava akışı ve temizlik temel prensipler
Not kasanın nasıl durduğu (yakışıklılığı) önemli değil.