Eveet hayırlı uğurlu olsun ilk internet kopmasını yaşadım millenideki. Ama modem kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum. Among us oynarken bir anda internet gitti falan modemde internet ışığı gitti ama açıp kapattım modemi hemen düzeldi. Uzun süren bir kopma olmadı.
Millenicomdu demi senin net öyleysen akrabamdada bugün tüm gün yokmuş
Eveet hayırlı uğurlu olsun ilk internet kopmasını yaşadım millenideki. Ama modem kaynaklı mı acaba diye düşünüyorum. Among us oynarken bir anda internet gitti falan modemde internet ışığı gitti ama açıp kapattım modemi hemen düzeldi. Uzun süren bir kopma olmadı.
Ben Paketi 100 Yaptıktan sonra zaman ayarlı kesinti yaşamaya başladım.Sonradan hemen düzeldi ya
Ne demek bilmiyorum ama olsunduBen Paketi 100 Yaptıktan sonra zaman ayarlı kesinti yaşamaya başladım.
7SNR: Sabah 11-12 Arası 2dk'lık kesinti.
8SNR: Gece 2 gibi 1Dk'lık kesinti.
9SNR: Sıfır kesinti.
Şu anda 7SNR kullanıyorum bakalım ne zaman kopacak.
DırırııTT nin normali bu![]()
Altyapın kaç destekliyo en fazla (söyleyeceğim millenicom için geçerli) çünkü ben dün müşteri hizmetlerine sorduğum altyapım 69 destekliyo 100 alsam 69 vermiyomu en fazla die hyr dedi 100 girersem kopma olur dedi 50 girersem kopma olmaz dedi belki o yüzden kopma oluyodur bi müşteri hizmetlerine sor istersenBen Paketi 100 Yaptıktan sonra zaman ayarlı kesinti yaşamaya başladım.
7SNR: Sabah 11-12 Arası 2dk'lık kesinti.
8SNR: Gece 2 gibi 1Dk'lık kesinti.
9SNR: Sıfır kesinti.
Şu anda 7SNR kullanıyorum bakalım ne zaman kopacak.
Yok hocam bende altyapı 53 destekliyor paket 35 ama bu söyledikleri biraz değişik geldiAltyapın kaç destekliyo en fazla (söyleyeceğim millenicom için geçerli) çünkü ben dün müşteri hizmetlerine sorduğum altyapım 69 destekliyo 100 alsam 69 vermiyomu en fazla die hyr dedi 100 girersem kopma olur dedi 50 girersem kopma olmaz dedi belki o yüzden kopma oluyodur bi müşteri hizmetlerine sor istersen
Bende 35lik aldım o yüzden dün akşam aradım işte internet açtırıcam dedim size 16lık 35lik 50lik paket verebilirim dedi işte aırasıyla internetteki fiyatlarınıda söyledi 50lik pakete 100lük paketin fiyatını söyleyince dedimki 100lük paket neden alamıyorum o fiyata 100lük var dedim altyapınız desteklemiyo onu dedi benim altyapım 69 veriyo en fazla 100lük alınca 69 vermiyomu dedim 100lük veririm ama çok fazla kopma olma şansı var dedi 50 girerim ben buraya kopma olmaz dedi bende şaşırdım ama öyle dedi mlsf öyle olmadaydı bende 100lük alıcaktım direkYok hocam bende altyapı 53 destekliyor paket 35 ama bu söyledikleri biraz değişik geldi
Ee senden ne bekliyon ama kizmada kusursuz bir sey yoktu illa buyuk kucuk arada olur yani knk o sorun bendede olmuştu 10dk gitmisti modemin internet isigi yanmiyordu