kum mu daha ağır beton mu

Reaksiyon skoru
127
arkadaşlar dambıl yapacam 2.5 litre şişeye koyacam acaba betonmu dökeyim yoksa bildiğimiz boton kumumu yada sumu bilen varsa yazabilir mi

Beton daha ağır ama maliyetli. Aynısını yapmıştım, bütçe yoksa kum yap. Sıkıntı olmaz.

Hangisini özkütlesi daha ağırsa onu kullan. Tahminimce betondur.
Beton daha ağır ama maliyetli. Aynısını yapmıştım, bütçe yoksa kum yap. Sıkıntı olmaz.
:D bizim apartmanın bodrumunda ev ilk yapılırken kalan betondur fayanstır kumtur harçtır hepsi var şimdi malzeme sıkıntısı yok hangisini yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ağırlıkların içine genelde kum dökülüyor
öylede 2.5 litre şişeye hangisini koyarsam ağır olur onun için sormuştum

:D bizim apartmanın bodrumunda ev ilk yapılırken kalan betondur fayanstır kumtur harçtır hepsi var şimdi malzeme sıkıntısı yok hangisini yapmalıyım
Malzeme bolsa tabii beton. Uzun ömürlü ve kaliteli olur.

öylede 2.5 litre şişeye hangisini koyarsam ağır olur onun için sormuştum
Bence beton.

ağırlık bakımından hangisini yapayim
Kum betonun yanında hafif kalıyor ama betonun sıvılığına da bağlı. Eğer çok beton az su koyarsan taşıyamacağın kadar ağır bir şey olur.
Kendine göre ayarlarsın.

arkadaşlar dambıl yapacam 2.5 litre şişeye koyacam acaba betonmu dökeyim yoksa bildiğimiz boton kumumu yada sumu bilen varsa yazabilir mi
beton yaparsan çok ağır olabilir. eğer daha önce 5-10 kg bandılla çalışmadıysan önermem. kum daha iyidir

Kum betonun yanında hafif kalıyor ama betonun sıvılığına da bağlı. Eğer çok beton az su koyarsan taşıyamacağın kadar ağır bir şey olur.
Kendine göre ayarlarsın.
hah aradığım yorum onu nasıl tutturabiliriz yada şöyle sorem betonu nası hazırlayabiliriz

beton yaparsan çok ağır olabilir. eğer daha önce 5-10 kg bandılla çalışmadıysan önermem. kum daha iyidir
yok pandemiden önce spor salonuna gitmiştim 15kg kaldırıyorum

hah aradığım yorum onu nasıl tutturabiliriz yada şöyle sorem betonu nası hazırlayabiliriz

yok pandemiden önce spor salonuna gitmiştim 15kg kaldırıyorum
Beton nasıl var normal beton mu yoksa çakıl mı var?

Kum nasıl bi kum ona çimento ile de beton yapabilirsiniz.Çakıl varsa çakıl ile de beton yapabilirsiniz.

Kum nasıl bi kum ona çimento ile de beton yapabilirsiniz.Çakıl varsa çakıl ile de beton yapabilirsiniz.
Çakıl daha ağır olur kuma göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,635
Üyeler
184,034
Son üye
Nejdet_Cengiz
Geri