Oyun Arkadaşı Arıyorum

Reaksiyon skoru
168
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım olmadığından oynadığım oyunlar artık inanılmaz sıkıcı geliyor. Yalnızca oyun değil, her türlü muhabbeti yapabileceğim yeri geldiğinde dertleşip yeri geldiğinde eğlenebileceğimiz arkadaş arıyorum. Genelde gün boyu bilgisayar başında oluyorum ancak geceleri de oyun oynamayı seviyorum, CS:GO, Valorant, PUBG, Forza Horizon 4, Ets 2, MotoGP 21 çok sık oynadığım oyunlar ancak arkadaşım olduktan sonra hiç bilmediğim oyunu dahi alıp oynayabilirim hiç problem değil. 16 yaşındayım hiç doğru düzgün arkadaşım olmadı. Sizlerden de oyun arkadaşı arayan varsa benimle iletişime geçebilir.

Mail: [email protected]
Discord: Mustafa DESMOND#6036
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198870852602/

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım olmadığından oynadığım oyunlar artık inanılmaz sıkıcı geliyor. Yalnızca oyun değil, her türlü muhabbeti yapabileceğim yeri geldiğinde dertleşip yeri geldiğinde eğlenebileceğimiz, bu arada youtube a oyun videosu atacağım. Bu nedenle oyun arkadaşları arıyorum. Genelde gün boyu bilgisayar başında oluyorum ancak geceleri de oyun oynamayı seviyorum, CS:GO, PUBG Lite, Fortnite, Gta 5 Online, PUBG Mobile, Rocket League, Valorant çok sık oynadığım oyunlar ancak arkadaşım olduktan sonra hiç bilmediğim oyunu dahi alıp oynayabilirim hiç problem değil. Hatta birlik olup oyun turnuvalarına bile katılabiliriz. 15 yaşındayım hiç doğru düzgün arkadaşım olmadı. Sizlerden de oyun arkadaşı arayan varsa benimle iletişime geçebilir.

İnstagram Hesabım: mustafa_usta61
Bir şey soracağım valoda rankin ne?

Bir şey soracağım valoda rankin ne?
Valoranta başlayalı çok olmadı. Valorant yerine çoğunlukla cs go oynuyorum. Rankıma bakmak için oyuna girdim. Güncelleme gelmiş o yüzden bakamadım. Oyundaki adım Desmond61

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Valoranta başlayalı çok olmadı. Valorant yerine çoğunlukla cs go oynuyorum. Rankıma bakmak için oyuna girdim. Güncelleme gelmiş o yüzden bakamadım. Oyundaki adım Desmond61
Tamam sana öneri zamanında bende burda duo arıyodum arama burda gelen olmuyor bence sen disvord oluyor berkay oktarin mesela ordan duo bul daha kolay olur senin için

Günlerce minecraft oynamak istiyorum bu sıra çok canım çekiyor ama oynayacak birini bulamıyorum :/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,251
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri