emirkarakoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 400
Msi gtx 1650 super gaming x ekran kartı için bu psu yu buldum. Rahatça besler mi sizce?
Sitenin de iyi reklamını yapıyorsun he.Rampage, powerboost gibi markları almayın aldırtmayın.
fsp hydro k 500w öneririm.![]()
Her Bütçeye Uygun PSU/Güç Kaynağı Önerisi
Her bütçeye uygun fiyat/performans ve sorunsuz, kaliteli PSU'lar nelerdir? Hangi PSU'yu almalısınız?donanimkilavuzumm.blogspot.com
İlgili konulara yardım ettikten sonra atıyorum. maddi kazancım yok.Sakın almayın adeta bir bomba o güç kaynağı.
![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.771,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sitenin de iyi reklamını yapıyorsun he.![]()
Ciddi değilim yahu.İlgili konulara yardım ettikten sonra atıyorum. maddi kazancım yok.
La blog demişken bende inoo3d ve palit markaları güvenilir mi? diye rehber yapacaktım.Ciddi değilim yahu.![]()