Evkur toplama bilgisayar

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar öncelikle bilgisayarı burdan almamın sebebi elden taksit yapmaları sizden istediğim bunları değerlendirip lğtfen dönüş yapar mısınız bana
----DÜŞÜK BÜTCE-----
Bu ve benzeri bir çok sistem var sitede bu siteyi inceleyip en fazla 3500-4000 tl olucak bir bilgisayar önerirmsiniz bana toplu param yok ondan böyle bir siteye başvuruyorum yoksa yapmam zaten lütfen yargılamayın.:)

Toplamamanız tavsiye ederim gt 730 3500 tl falan'dı çok pahalı almayın derim :)

Çoğu kişi toplu parayla sistem almıyor zaten. Kredi kartına taksit yaptırmak daha mantıklı. Sakın almayın.

Arkadaşlar öncelikle bilgisayarı burdan almamın sebebi elden taksit yapmaları sizden istediğim bunları değerlendirip lğtfen dönüş yapar mısınız bana
----DÜŞÜK BÜTCE-----
Bu ve benzeri bir çok sistem var sitede bu siteyi inceleyip en fazla 3500-4000 TL olucak bir bilgisayar önerirmsiniz bana toplu param yok ondan böyle bir siteye başvuruyorum yoksa yapmam zaten lütfen yargılamayın.:)
evkur pc toplamak için en iyi yer gerçekten harika bir yeri tercih etmişsiniz

----DÜŞÜK BÜTCE-----
Bu ve benzeri bir çok sistem var sitede bu siteyi inceleyip en fazla 3500-4000 TL olucak bir bilgisayar önerirmsiniz bana toplu param yok ondan böyle bir siteye başvuruyorum yoksa yapmam zaten lütfen yargılamayın.:)
Çok fazla pahalı ve mantıksız sistemler.

İlla 12 taksit yaptıracaksan Hepsiburada 12 taksitte daha az ekliyor üstüne.

Geri