Yardım bilgisayar aldım ekran gelmiyor bir yetkili gelirse mutlu olurum.

Dogy

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar biraz yazımda sıkntı olabilir hızlı bir şeklde yazıyorum. bilgisayar topladım satın aldım hepsi gelid kasaya hepsini taktım ssd taktım işlemci taktım ekran kartı taktım güç düğmesine bastım pc açıldı ama ekran yok ekran kartnın fanı çok hızlı dönüyor ve ses çıkartıyor kasanın ışıkları yanıyor. Bu sefer ekran kartını çıkardım öyle açtım yine açılmadı ve kasamın üstündeki depolama biriminin ışığının yanmadığını gördüm ssd takılı ama ışığı yanmıyor ve reset butonu çalışıyor anakart a bilgi gönderiyor ama çalışmıyor. Yarım ederseniz çok mutlu olurum. Olabilirse bir yetkili geelse görüntülü aarayayim yardım ederse çok mutlu olurum.

Hdmi veya dp kablosu ekran kartına mı takılı yoksa anakarta mı bağladınız?

Merhabalar biraz yazımda sıkntı olabilir hızlı bir şeklde yazıyorum. bilgisayar topladım satın aldım hepsi gelid kasaya hepsini taktım ssd taktım işlemci taktım ekran kartı taktım güç düğmesine bastım PC açıldı ama ekran yok ekran kartnın fanı çok hızlı dönüyor ve ses çıkartıyor kasanın ışıkları yanıyor. Bu sefer ekran kartını çıkardım öyle açtım yine açılmadı ve kasamın üstündeki depolama biriminin ışığının yanmadığını gördüm ssd takılı ama ışığı yanmıyor ve reset butonu çalışıyor anakart a bilgi gönderiyor ama çalışmıyor. Yarım ederseniz çok mutlu olurum. Olabilirse bir yetkili geelse görüntülü aarayayim yardım ederse çok mutlu olurum.
Hdmi veya dp kablosunu ekran kartına takınız anakarta takarsanız görüntü gelmez

Monitörün kablosu ekran kartına mı takılı yoksa anakarta mı bağladınız?
ekran kartına bide ekran kartını çıkartıp anakarta taktım yine gelmedi televizyona taktım bir sorun olurumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hdmi veya dp kablosunu ekran kartına takınız anakarta takarsanız görüntü gelmez
ekran kartına taktım sonra ekran kartını çıkardım anakarta taktım yine gelmedi görüntü

Merhabalar biraz yazımda sıkntı olabilir hızlı bir şeklde yazıyorum. bilgisayar topladım satın aldım hepsi gelid kasaya hepsini taktım ssd taktım işlemci taktım ekran kartı taktım güç düğmesine bastım PC açıldı ama ekran yok ekran kartnın fanı çok hızlı dönüyor ve ses çıkartıyor kasanın ışıkları yanıyor. Bu sefer ekran kartını çıkardım öyle açtım yine açılmadı ve kasamın üstündeki depolama biriminin ışığının yanmadığını gördüm ssd takılı ama ışığı yanmıyor ve reset butonu çalışıyor anakart a bilgi gönderiyor ama çalışmıyor. Yarım ederseniz çok mutlu olurum. Olabilirse bir yetkili geelse görüntülü aarayayim yardım ederse çok mutlu olurum.
Sistem özellikleri nedir ve görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olun

ekran kartına bide ekran kartını çıkartıp anakarta taktım yine gelmedi televizyona taktım bir sorun olurumu ?

ekran kartına taktım sonra ekran kartını çıkardım anakarta taktım yine gelmedi görüntü
Sorun olmaz tv ye takarsanız hala gelmedi mi görüntü ?

Monitörün hdmı veya dp kablosunu anakarta takarsanız görüntü apu bir işlemci yoksa gelmez.
Ekran kartına takın.

Ekran karını tekrar takın ve kabloyu da ekran kartına takın hala çalışmıyor ise benim bilgimin dışında kalıyor

Sistem özellikleri nedir ve görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olun
gtx 1650 super var i3100f var ama depolama logosunun ışığı yanmıyor ssd bozuk çıkmış olabilirmi veya dopalama birimi olmadan çaılşamayabilirmi ?

gtx 1650 super var i3100f var ama depolama logosunun ışığı yanmıyor ssd bozuk çıkmış olabilirmi veya dopalama birimi olmadan çaılşamayabilirmi ?
depolama olmadan windows ekranı gelmez sadece bios gelir kablo ekran kartına mı takılı emin olunuz hatta foto atınız

depolama olmadan windows ekranı gelmez sadece bios gelir kablo ekran kartına mı takılı emin olunuz hatta foto atınız
ekran kartının ışığı yanıyor pinlerin ışığı yanıyor beyaz renkde.

bios ekranıda gelmiyor

ekran kartının ışığı yanıyor pinlerin ışığı yanıyor beyaz renkde.

bios ekranıda gelmiyor
pc çalışırken aralıksız del tuşuna bastınız mı ekran gelene kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml