Gta5 de kasma sorunu.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,260
Sadece Gta5te oluyor ve sadece oyunun açılma ekranında oluyor.Online yada Story farketmeksizin mouse kötü hareket ediyor ama oyuna geçince düzeliyor.Oyun hdd ye kurulu ve başka oyunlar da var ve onlarda sorun yok sadece gta5te :D

Bendede aynı online story yerine gelince mouse baya kasıyo oyuna giriyorum düzeliyor.

Bendede aynı online story yerine gelince mouse baya kasıyo oyuna giriyorum düzeliyor.
Bende de aynısı var anlamadım gitti.Bide oyunu ilk kez yüklediğimde acayip Fps düşüklüğü vardı story modun başını doğru düzgün oynayamadım

Bende de aynısı var anlamadım gitti.Bide oyunu ilk kez yüklediğimde acayip Fps düşüklüğü vardı story modun başını doğru düzgün oynayamadım
Aslında tam tersi olur oyunun başında ki mapte FPS yüksek olur sonrasında düşer :D garipmiş valla

gta v berbat optimizasyonu olduğundandır bendede oluyor hatta map acarkende oluyor normal yani))

Bende pc yi aldığımda gta yi indirdim bi baktim orda kasıyor tabi hemen moral bozuldu Allahtan oyunda sorun yok😆

Aslında tam tersi olur oyunun başında ki mapte FPS yüksek olur sonrasında düşer :D garipmiş valla
Oyun içi full grafikler Fps uçuyor ama koskoca 2060 açılma ekranıyla baş edemiyor :)

Oyun içi full grafikler Fps uçuyor ama koskoca 2060 açılma ekranıyla baş edemiyor :)
GTA 5 ilk çıktığı zaman ben dahil bir çok kişi eminim optimizasyonu güzel diye konuşuyordu sonradan öğrendik işte rezalet olduğunu yapacak bir şey yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,662
Üyeler
188,972
Son üye
glsmmmzgn
Geri