Monster Pusat Gaming Headset Lite alınır mı?

Reaksiyon skoru
168
Max 200 tl ye oyunlarda ses kasabileceğim kulaklım arıyorum. Sizce başlıkta belirttiğim kulaklık alınır mı? Kulaklık önerileriniz bekliyorum.

Max 200 TL ye oyunlarda ses kasabileceğim kulaklım arıyorum. Sizce başlıkta belirttiğim kulaklık alınır mı? Kulaklık önerileriniz bekliyorum.

O fiyat aralığında çok iyi bir kulaklık olabilir monster kötü ürün yapacağını sanmam

o fiyata fena olmaz gibi

Max 200 TL ye oyunlarda ses kasabileceğim kulaklım arıyorum. Sizce başlıkta belirttiğim kulaklık alınır mı? Kulaklık önerileriniz bekliyorum.

Alınabilir o bütçedeki gamepower ve rampage kulaklıklardan daha iyi olabiliceğini düşünüyorum.

7.1 surround özelliği çok önemlimi sizce. Bu cihazda varmıdır. Sitesinde belirtmemişler ama yine de sorayım dedim.
Çok önemli bir özellik değil gibi aslında.
Nedenini sorarsan ben bir fps oyuncusuyum ama 10 tllik telefon kulaklıgı kullanıyorum ve b ye girerken adamin nerede oldugunu bilebiliyorum. 10 tllik kulaklık bile sesin sağdan mı yoksa soldan mi geldiğini veya arkadan mı önden mi geldiğini verebiliyor.

7.1 surround özelliği çok önemlimi sizce. Bu cihazda varmıdır. Sitesinde belirtmemişler ama yine de sorayım dedim.
bence önemli değil ben kulakiçi kullanıyorum gözlük kullandığım için onda da 7.1 yok ama yinede gayet rahat duyuyorum sesleri

Alınabilir o bütçedeki gamepower ve rampage kulaklıklardan daha iyi olabiliceğini düşünüyorum.
Çok önemli bir özellik değil gibi aslında.
Nedenini sorarsan ben bir fps oyuncusuyum ama 10 tllik telefon kulaklıgı kullanıyorum ve b ye girerken adamin nerede oldugunu bilebiliyorum. 10 tllik kulaklık bile sesin sağdan mı yoksa soldan mi geldiğini veya arkadan mı önden mi geldiğini verebiliyor.
bence önemli değil ben kulakiçi kullanıyorum gözlük kullandığım için onda da 7.1 yok ama yinede gayet rahat duyuyorum sesleri
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

bir gün bizim içinde üretirler herhalde kulak üstü kulaklık :(

bir gün bizim içinde üretirler herhalde kulak üstü kulaklık :(
ayn gözlük ile kulaküstü kulaklık takınca aşırı rahatsız ediyor ve tam oturmuyor kulağa gözlüklüleri düşünün azcık eyy kulaklık üreticileri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,431
Üyeler
183,833
Son üye
itseymenforge
Geri