isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 24,827
bunu nerden çıkardınSize göre Epic Fortnite i paralı yapıp bidaha ücretsiz yapıp vericek heralde.
bunu nerden çıkardınSize göre Epic Fortnite i paralı yapıp bidaha ücretsiz yapıp vericek heralde.
La madem sen inanıyorsun niye soruyorsun bir de tersliyorsun bizi?Size göre Epic Fortnite i paralı yapıp bidaha ücretsiz yapıp vericek heralde.
Rdr2 de zaten online modu var hocam Rdr2 alınca zaten online oynayabiliyorsanbende rdr2 yi verip online'yı satmayı planlayabilirler. Oyunu alan pek fazla kişi kalmadı ama oyunu herkese dağıtırsan herkes online almak isteyecektir. Neden olmasın sırf o sebepten rdr yi iade ettim belkiyorum![]()
"La olum..."Saygı diyorsun saçma sapan yorumlar yapıyorsun başkasına bakmadan önce kendine bak engelle o zaman
İnanmıyorum soruyorum. Ama siz Epic games ceo su gibi yorumları yapıyorsunuzLa madem sen inanıyorsun niye soruyorsun bir de tersliyorsun bizi?
.Niye olmasın?
Rdr online yi alınca sadece online mı oynanıyor? Hikayesiz?Rdr2 de zaten online modu var hocam Rdr2 alınca zaten online oynayabiliyorsan
EvetRdr online yi alınca sadece online mı oynanıyor? Hikayesiz?
Hikayeyi oynamadan da bişeye yaramaz ki