Laxerian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,286
yanlış biliyorsun 998938213125924 tane açıldı9796949388
yanlış biliyorsun 998938213125924 tane açıldı9796949388
hocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...Açarlar ve virüs bulaşır birine bir şey olursa hakkımı helal etmem
Bakanlıkta kesin karar var sadece 1 sınav.Sınavı çook önceden olmuştuk ama benim şansıma 2. sınav falan olur heralde.
neyse ingilizce dersine giriyorum iyi günlerhocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...
Şuan Ben Bursa/Yıldırım'ın en kötü okulundayım. En kötü hocalar.Bener Cordan Ortaokulu. Trabzonda olan en iyi devlet okuluydu benim zamanlarımda.
Kolay olacak demek sınavlar.Şuan Ben Bursa/Yıldırım'ın en kötü okulundayım. En kötü hocalar.
Ne olacak bu halimizEvet dostum sana tamamen katılıyorum ve tarafsız düşünüyorum sınav mağdurları için çok zor bir dönem ben üniversiteliyim benlik bir problem yok mesela ama asıl problem ünileri açarlarsa olacak. İşte o zaman gerçek virüs katliamı hepimizi vurucak. Ispartada okuyorum şuan Antalyadayım fakat orada otobüslerde öğrenciden başka biri göremezsin otobüsler ful öğrenciye çalışıyor ve ağzına kadar dolu. Kampüsler fakülteler zaten öğrenci kaynıyor sonumuz ne olcak bakalım...