Neler Yeni

OKULLAR AÇILACAK VE SINAVLAR BAŞLAYACAK.GÖRÜŞLERİ ALAYIM

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Açarlar ve virüs bulaşır birine bir şey olursa hakkımı helal etmem
hocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
bilader anı

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Öleceğiz korona yüzünden... 😦 😦 😦 İngilizce almanca gibi boş ve gereksiz mantıksız iğrenç derslerin sınavı olmasa bari. sadece hangi bölümdeysen onun dersi olsa daha iyi olur. 11-12 öyle olsa daha iyi ondan öncesini bilmeme ama ingilizce çöpünün sınavı olmasın. 😛 dil, kendi kendine öğrenebileceğin bir ders değil.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
hocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...
neyse ingilizce dersine giriyorum iyi günler

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar umarım güzel sonuçlar elde edersiniz.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet dostum sana tamamen katılıyorum ve tarafsız düşünüyorum sınav mağdurları için çok zor bir dönem ben üniversiteliyim benlik bir problem yok mesela ama asıl problem ünileri açarlarsa olacak. İşte o zaman gerçek virüs katliamı hepimizi vurucak. Ispartada okuyorum şuan Antalyadayım fakat orada otobüslerde öğrenciden başka biri göremezsin otobüsler ful öğrenciye çalışıyor ve ağzına kadar dolu. Kampüsler fakülteler zaten öğrenci kaynıyor sonumuz ne olcak bakalım...

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet dostum sana tamamen katılıyorum ve tarafsız düşünüyorum sınav mağdurları için çok zor bir dönem ben üniversiteliyim benlik bir problem yok mesela ama asıl problem ünileri açarlarsa olacak. İşte o zaman gerçek virüs katliamı hepimizi vurucak. Ispartada okuyorum şuan Antalyadayım fakat orada otobüslerde öğrenciden başka biri göremezsin otobüsler ful öğrenciye çalışıyor ve ağzına kadar dolu. Kampüsler fakülteler zaten öğrenci kaynıyor sonumuz ne olcak bakalım...
Ne olacak bu halimiz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom