OKULLAR AÇILACAK VE SINAVLAR BAŞLAYACAK.GÖRÜŞLERİ ALAYIM

Açarlar ve virüs bulaşır birine bir şey olursa hakkımı helal etmem
hocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...

Öleceğiz korona yüzünden... 😦 😦 😦 İngilizce almanca gibi boş ve gereksiz mantıksız iğrenç derslerin sınavı olmasa bari. sadece hangi bölümdeysen onun dersi olsa daha iyi olur. 11-12 öyle olsa daha iyi ondan öncesini bilmeme ama ingilizce çöpünün sınavı olmasın. 😛 dil, kendi kendine öğrenebileceğin bir ders değil.

hocam zaten açılsa bile muhtemelen ben birkaç gün gitmem.Muhtemelen temaslılar da okula geleceği için ilk haftalar bayağı bir vaka olur...
neyse ingilizce dersine giriyorum iyi günler

Arkadaşlar umarım güzel sonuçlar elde edersiniz.

Evet dostum sana tamamen katılıyorum ve tarafsız düşünüyorum sınav mağdurları için çok zor bir dönem ben üniversiteliyim benlik bir problem yok mesela ama asıl problem ünileri açarlarsa olacak. İşte o zaman gerçek virüs katliamı hepimizi vurucak. Ispartada okuyorum şuan Antalyadayım fakat orada otobüslerde öğrenciden başka biri göremezsin otobüsler ful öğrenciye çalışıyor ve ağzına kadar dolu. Kampüsler fakülteler zaten öğrenci kaynıyor sonumuz ne olcak bakalım...

Evet dostum sana tamamen katılıyorum ve tarafsız düşünüyorum sınav mağdurları için çok zor bir dönem ben üniversiteliyim benlik bir problem yok mesela ama asıl problem ünileri açarlarsa olacak. İşte o zaman gerçek virüs katliamı hepimizi vurucak. Ispartada okuyorum şuan Antalyadayım fakat orada otobüslerde öğrenciden başka biri göremezsin otobüsler ful öğrenciye çalışıyor ve ağzına kadar dolu. Kampüsler fakülteler zaten öğrenci kaynıyor sonumuz ne olcak bakalım...
Ne olacak bu halimiz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri