RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar RX 580 kartım 600Mhz yi geçmiyor nasıl düzeltebilirim bir türlü çözemedim. Fazla yük binince ekran gidiyor ve ekran kartının fanları son hız dönmeye başlıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Furmark testinide buraya bırakıyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Gördüğünüz gibi değerler anormal derecede düşük.

Kartın modeli ne?

Merhaba arkadaşlar RX 580 kartım 600Mhz yi geçmiyor nasıl düzeltebilirim bir türlü çözemedim. Fazla yük binince ekran gidiyor ve ekran kartının fanları son hız dönmeye başlıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Furmark testinide buraya bırakıyorum.Alıntıyı görüntüle
psu ne

onla ilgili bir sıkıntı yok besleme düzgünmü peki kablo yerine oturmuşmu
İki gün önce kasa temizliği yaptığımda oldu bu sorun. 3 kere her şeyi söküp çıkardım düzelmedi. Artık en son uzay montaj yapıp denedim her şey eski değerlere döndü kasaya tekrar taktım tekrar aynı sorun oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda Kaç MHZ onada baksan.
Oyunda da aynı RDR2 de 40FPS anca alıyorum medium ayarlarda.

Sanırsam PSU da sıkıntı var arkadaşlar tam güç geldiğinde yeterli olmuyor ve PC kendini kapatıyor. Bilemiyorum 700W ama en az 5 yıllık.

İki gün önce kasa temizliği yaptığımda oldu bu sorun. 3 kere her şeyi söküp çıkardım düzelmedi. Artık en son uzay montaj yapıp denedim her şey eski değerlere döndü kasaya tekrar taktım tekrar aynı sorun oldu.

Oyunda da aynı RDR2 de 40FPS anca alıyorum medium ayarlarda.
kablolamada bir sıkıntı olabilirmi yada kart ısınıyor msi afterburner den sıcaklık bak

Merhaba arkadaşlar RX 580 kartım 600Mhz yi geçmiyor nasıl düzeltebilirim bir türlü çözemedim. Fazla yük binince ekran gidiyor ve ekran kartının fanları son hız dönmeye başlıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Furmark testinide buraya bırakıyorum.Alıntıyı görüntüle
knk kartı d,rekt garantiye gönder bu sorunu yaşayan 10.kişisin forumda ilk yaşayan bendim 1 ayda baya arttı 3 sebebi var psu ekran kartı ve psu kabloları ekran kartını garantiye gönder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri