epic games önemli açıklama

@epica59 adına random atıyorum.
Xknsjsbdjabdkavdiwbdiavwodbsdbaudndobedksdkbeydvwlsvdusvdjsmqisbejsbwidbsldveudbsufgsisbsalvuebdksvwuebdobejjsjsbdjbshsbddhsbdkansusvsobduwbdksgyebrisvsjegdudnsvwudbskhdjevdusbshsgwcshdnsownwiqbskndidbwusjwpqndubeywkajsihidbdiabdidbdkdbdudbdksosjshhaoansosbdhbwlsndiwbsiwwlsjsibeusgskabsydbsldhhejabsismshgwwjksnduebdjsfhavwfsgsjlwpsoduwybwbsndlsihafjdbsidndidnwidnisndidndidbsudbsuqldjdofbdodjfibdidhdosjdodbfidbdodbfisbdidvdjsbdoandiddksoldoamskdnwksvdjdndkamdbxbsinwwygwisjfdopdkxnbxfqcqfshxnxkdobecwfhxndbscxawdioskwbdcfysiskdbrcduoskwbwcdwusoxkxcxdywiwvwcqftqjabcxxdatqhwxwxwuwjalaosihdcajwoosksvwfwhsjvscahkaisbsudbdoxukxbsydnxoabqidjxixnsybsxljsuwvsgsszjeiwkbdismxhaodnxisbsjdb

Son düzenleme:
@epica59 adına random atıyorum.
Xknsjsbdjabdkavdiwbdiavwodbsdbaudndobedksdkbeydvwlsvdusvdjsmqisbejsbwidbsldveudbsufgsisbsalvuebdksvwuebdobejjsjsbdjbshsbddhsbdkansusvsobduwbdksgyebrisvsjegdudnsvwudbskhdjevdusbshsgwcshdnsownwiqbskndidbwusjwpqndubeywkajsihidbdiabdidbdkdbdudbdksosjshhaoansosbdhbwlsndiwbsiwwlsjsibeusgskabsydbsldhhejabsismshgwwjksnduebdjsfhavwfsgsjlwpsoduwybwbsndlsihaf
son gülen ben olucam SON GÜLEN İYİ GÜLER :)

arkadaşlar aldıgım bilgiye göre yeni oyun valhala olcak rusyada önceden görüldügü için biri post atmış bilgiyi eymenden aldım
Bu Ruskilere güvenilmez. CS zamanlarımdan beri sevmem kadınları hariç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey olacaksa ki olacağını sanmıyorum, ortalarda bir günde değil ya ilk başta verirlerdi ya da en sonda verirler.
Epic şimdi çıkıp o adı boşuna koymadık diyip Paul Walker'ı getiriyormuş...

Valhallanın gelmesi Hulkun komşum olmasından daha düşük olasılık. Ama olursa var ya bb Steam

valhalla gelmesinin imkanı yok ama gelmesini çok isterim.

Aldıgım bilgiye göre gelebilir epicte büyük konuştu aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,622
Üyeler
187,365
Son üye
dychehoca
Geri