Neler Yeni

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kerem Can Öngel
İlk başlar sıkıcı geliyor ama sonradan seni içine çekiyor. Ben 2-3 defa yarım bırakıp tekrar başladım sonra birden oynamadan duramıyordum.
Hatta mesela at sürmeyi sıkıcı bulurken bi ara kampta baya amele işi yapıyordum yürüyerek. Bazı yerlere sadece yürüyordum at dahi kullanmıyordum.
Avcılık bence keyifli avcılık yapmadı da dene.
Arkadaşlar fps için video atmışlar ama videoyu izlemeye üşenirsen redditte bir kullanıcı komple ayarların listesini ve % kaç fps değiştirdiğini yazmıştı ufak bir arama ile bulabilirsin.

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)
Kafana göre oyna sadece dlss açma bende berbat oluyordu görüntü

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kafana göre oyna sadece dlss açma bende berbat oluyordu görüntü
Evet hocam ayarlar kısmında DLSS kapalıydı otomatik olarak ben de geri açmadım şu an sıfır kasma 10 numara grafikle oynuyorum. Sadece NVIDIA reflex ayarımı değiştirdim kapalıdan açık kısma getirdim o kadar. Teşekkür ederim yorumun için. İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başlar sıkıcı geliyor ama sonradan seni içine çekiyor. Ben 2-3 defa yarım bırakıp tekrar başladım sonra birden oynamadan duramıyordum.
Hatta mesela at sürmeyi sıkıcı bulurken bi ara kampta baya amele işi yapıyordum yürüyerek. Bazı yerlere sadece yürüyordum at dahi kullanmıyordum.
Avcılık bence keyifli avcılık yapmadı da dene.
Arkadaşlar fps için video atmışlar ama videoyu izlemeye üşenirsen redditte bir kullanıcı komple ayarların listesini ve % kaç fps değiştirdiğini yazmıştı ufak bir arama ile bulabilirsin.
Hocam FPS ile ilgili bir problemim yok Ultra ayarlarda rahatlıkla oynuyorum şu an. Evet ben bu tarz oyunlarda amelelik yapmayı çok severim bol bol yaparım sizin gibi :D Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Göksel
Evet hocam ayarlar kısmında DLSS kapalıydı otomatik olarak ben de geri açmadım şu an sıfır kasma 10 numara grafikle oynuyorum. Sadece NVIDIA reflex ayarımı değiştirdim kapalıdan açık kısma getirdim o kadar. Teşekkür ederim yorumun için. İyi forumlar
oyunda böyle takılıyorum dağ bayır geziyorum :D 2 kere bitirdim oyunu şimdi gezip millete dadanıyorum bilgisayarınız iyiyse oyunun çözünürlük ölçeğini yükselterek daha iyi grafik alabilirsin

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
oyunda böyle takılıyorum dağ bayır geziyorum :D 2 kere bitirdim oyunu şimdi gezip millete dadanıyorum bilgisayarınız iyiyse oyunun çözünürlük ölçeğini yükselterek daha iyi grafik alabilirsin
Hocam sizin Arthur break dance yapacak maşallah benimki daha karda zar zor yürüyor yani :D O çözünürlük ölçeği konusuna bakacağım hiç öyle bir ayarla oynamadım eve geçince bakayım

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Göksel
Hocam sizin Arthur break dance yapacak maşallah benimki daha karda zar zor yürüyor yani :D O çözünürlük ölçeği konusuna bakacağım hiç öyle bir ayarla oynamadım eve geçince bakayım
Ekran kartın ne ve oyunu 2k mı oynuyorsun

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

Ekler

• Sistem foto22.JPG
    Sistem foto22.JPG
    706.1 KB · Hit: 8

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Göksel
Hocam sistemim bu şekilde. Monitör sistemden önce alındığı için 1080P destekliyor mecburen 1080 oynuyorum
tüh keşke 2k monitörünüz olsa 1080pde grafikler bulanık falan kalıyor ama yinede çözünürlük ölçeğini yükseltirseniz baya grafik artar

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
tüh keşke 2k monitörünüz olsa 1080pde grafikler bulanık falan kalıyor ama yinede çözünürlük ölçeğini yükseltirseniz baya grafik artar
Hocam işte monitör konusunda epey cahillik ettim. Kimseye sormadan Hz değeri ve tepki süresini görünce -bir de fiyatı uygun olunca- direkt saldırdım. O bir hataydı. Bundan sonra zaten telefon hariç herhangi bir elektronik cihaz alırken forumdaki arkadaşlara danışmadan almam :D Artık yapacak bişey yok ilerleyen aylarda/yıllarda monitörde revizeye giderim monitör de yeni değiştiremiyorum.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Oynamadan önce bilinmesi gereken bir şey yok ki... Oyunun öğretici kısmı uzun sürüyor zaten.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
Top Bottom