Neler Yeni

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler. R5 7600 ve 4060 Ti var sistemim iyi grafikleri FPS drop yemeden yükseltebildiğim kadar yükselteyim madem. Hikaye açısından da, ağır başlayan oyunları normalde pek sevmiyorum ben ama sırf bu güzel yorumlar için dayanacağım başlarda. Sonrasına da bakacağız artık :D Teşekkürler ilgileriniz için.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
Sistem kaldırıyorsa çözünürlük ölçeğini 1.5 yapabilirsin. Öyle yapınca oyun daha net oluyor. Oynanışla ilgili çok bir yardıma ihtiyaç yok. Grafik ayarları ile ilgili şu videodan yararlanabilirsin.

Yeni bir oyuna başlamadan önce en iyi silahlar ve zırhlarla ilgili araştırma yaparım. Buradan oyundaki silahları inceleyebilirsin. Bazı silahları erkenden alabiliyorsun. Mesela Bolt Action Rifle'ı bir görevde ödül avcısından almıştım. Normalde daha sonra erişilebilir oluyor. Bazı silahlar ise sadece açıklar kullanılarak alınıyor. Mesela John'un Cattleman Revolver'ını normal şartlarda alamazsın. Almak için açıkları kullanmak gerekiyor.

Hazineleri bularak kolayca zengin olabilirsin. İstersen kendin arayabilirsin ama benim gibi üşeniyorsan yerlerini gösteren harita var. Filtrelerden Treasure'i seçersen hepsinin yerini gösterir.

Son düzenleme:

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)
İnternette bunun hakkında çok güzel bir video vardı, ultraya yakın ayarlarda rx 57O ile 6O küsür fps te oynamıştım zamanında

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
Sistem kaldırıyorsa çözünürlük ölçeğini 1.5 yapabilirsin. Öyle yapınca oyun daha net oluyor. Oynanışla ilgili çok bir yardıma ihtiyaç yok. Grafik ayarları ile ilgili şu videodan yararlanabilirsin.

Yeni bir oyuna başlamadan önce en iyi silahlar ve zırhlarla ilgili araştırma yaparım. Buradan oyundaki silahları inceleyebilirsin. Bazı silahları erkenden alabiliyorsun. Mesela Bolt Action Rifle'ı bir görevde ödül avcısından almıştım. Normalde daha sonra erişilebilir oluyor. Bazı silahlar ise sadece açıklar kullanılarak alınıyor. Mesela John'un Cattleman Revolver'ını normal şartlarda alamazsın. Almak için açıkları kullanmak gerekiyor.

Hazineleri bularak kolayca zengin olabilirsin. İstersen kendin arayabilirsin ama benim gibi üşeniyorsan yerlerini gösteren harita var. Filtrelerden Treasure'i seçersen hepsinin yerini gösterir.

Hocam öncelikle ellerine emeğine sağlık. İşte tam olarak bu tarz detaylardan bahsediyordum. Oyuna başladım henüz ilk görevi (hikaye ilerlemesinde %2 diyor) geçebildim. Film gibi oyun yapmışlar adamlar. Bu zamana kadar oynamadığım için hem mutlu hem üzgünüm. Mutlaka bu direktiflerinizi dikkate alacağım. Tekrardan çok teşekkürler. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette bunun hakkında çok güzel bir video vardı, ultraya yakın ayarlarda rx 57O ile 6O küsür fps te oynamıştım zamanında
Tamamdır hocam ultra ayarlarda oynuyorum ben de şu an. Sistemim gereği ultra da rahatlıkla oynatıyor hiç takılmadan. Biraz da oyunla ilgili inceliklere bakacağım. Teşekkürler ilginiz için. İyi forumlar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)
sen oyna zaten göreve gitmek için 30dk at sürünce sıkılıp sileceksin oyunu.

Yok be hocam oyunun hiçbir yeri sıkıcı değil bence
10dk lik görev için 40dk at sürünce

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

Hocam bakalım bu eleştiriyi çok duydum bunu bilerek girdim oyuna zaten

Hocam kusura bakmayın ama o 40 dk at sürme bütün oyunlardan daha zevkli, at sürmek istemiyorsanız fast travel diye bir şey var hani.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Hocam kusura bakmayın ama o 40 dk at sürme bütün oyunlardan daha zevkli, at sürmek istemiyorsanız fast travel diye bir şey var hani.
anladığım kadarı ile ilk oynadığınız hikayeli oyun rdr2 ki sizde böyle bir sevgi yaratmış. rdr2 den önce hallice hikayeli oyun oynayan bir insan o kadarda op bir oyun olmadığını anlar. üstelik at sürmeyi nasıl sevdiniz bilmiyorum, dümdüz gidiyorsun ve konuşmalar yarıda kesiliyor adamlar hiç konuşmuyor. sadece at sürüyorsun ve evet 40 dakikanın sonunda 5 10 dakikalık göreve geldin, hadi bakalım bi 40 dakikada geri dönüş var 🤣

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
bide işleyişi çok yavaş hocam insanı bunalıma sokuyor
Hocam işleyişinin yavaş olduğunu ilk görevden fark ettim zaten. Oyunu çok fazla gerçekçi yapmaya çalışmışlar bu da oyunun avantajları yanında göreceli olarak dezavantaj da getirmiş. En azından 1 kez bile olsa bu oyunu bitirmek istiyorum açıkçası çünkü hikayesi güzele benziyor baya.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Fettah Özalp
Hocam işleyişinin yavaş olduğunu ilk görevden fark ettim zaten. Oyunu çok fazla gerçekçi yapmaya çalışmışlar bu da oyunun avantajları yanında göreceli olarak dezavantaj da getirmiş. En azından 1 kez bile olsa bu oyunu bitirmek istiyorum açıkçası çünkü hikayesi güzele benziyor baya.
Hikayesi zaten güzel, Allah sabır versin bol şans.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,643
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso
Top Bottom