30dk oynadıktan sonra kapattım bir daha denemem gerekiyor galiba.Yok be hocam oyunun hiçbir yeri sıkıcı değil bence
30dk oynadıktan sonra kapattım bir daha denemem gerekiyor galiba.Yok be hocam oyunun hiçbir yeri sıkıcı değil bence
Valla bilmiom hocam bazıları oyunun başı biraz ağır diyor ama bence her saniyesi çok iyi30dk oynadıktan sonra kapattım bir daha denemem gerekiyor galiba.
İnternette bunun hakkında çok güzel bir video vardı, ultraya yakın ayarlarda rx 57O ile 6O küsür fps te oynamıştım zamanındaArkadaşlar herkese merhaba;
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim
Hocam öncelikle ellerine emeğine sağlık. İşte tam olarak bu tarz detaylardan bahsediyordum. Oyuna başladım henüz ilk görevi (hikaye ilerlemesinde %2 diyor) geçebildim. Film gibi oyun yapmışlar adamlar. Bu zamana kadar oynamadığım için hem mutlu hem üzgünüm. Mutlaka bu direktiflerinizi dikkate alacağım. Tekrardan çok teşekkürler. İyi forumlar.Sistem kaldırıyorsa çözünürlük ölçeğini 1.5 yapabilirsin. Öyle yapınca oyun daha net oluyor. Oynanışla ilgili çok bir yardıma ihtiyaç yok. Grafik ayarları ile ilgili şu videodan yararlanabilirsin.
Yeni bir oyuna başlamadan önce en iyi silahlar ve zırhlarla ilgili araştırma yaparım. Buradan oyundaki silahları inceleyebilirsin. Bazı silahları erkenden alabiliyorsun. Mesela Bolt Action Rifle'ı bir görevde ödül avcısından almıştım. Normalde daha sonra erişilebilir oluyor. Bazı silahlar ise sadece açıklar kullanılarak alınıyor. Mesela John'un Cattleman Revolver'ını normal şartlarda alamazsın. Almak için açıkları kullanmak gerekiyor.
Weapons in Redemption 2
There are a variety of weapons available in Red Dead Redemption 2. They are essential to survival, as well as an integral part of everyday life in the American West. Players can modify their weapons to fit their aesthetic appeal and play-style, from visual upgrades like new metals, woods...reddead.fandom.com
Hazineleri bularak kolayca zengin olabilirsin. İstersen kendin arayabilirsin ama benim gibi üşeniyorsan yerlerini gösteren harita var. Filtrelerden Treasure'i seçersen hepsinin yerini gösterir.
RDR2 Map | Interactive Map of Red Dead Redemption 2 Locations
Interactive Map of Red Dead Redemption 2 Locations. Find weapons, easter eggs, collectibles and more! Use the progress tracker to find everything you need!rdr2map.com
Tamamdır hocam ultra ayarlarda oynuyorum ben de şu an. Sistemim gereği ultra da rahatlıkla oynatıyor hiç takılmadan. Biraz da oyunla ilgili inceliklere bakacağım. Teşekkürler ilginiz için. İyi forumlar.İnternette bunun hakkında çok güzel bir video vardı, ultraya yakın ayarlarda rx 57O ile 6O küsür fps te oynamıştım zamanında
sen oyna zaten göreve gitmek için 30dk at sürünce sıkılıp sileceksin oyunu.Arkadaşlar herkese merhaba;
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim
10dk lik görev için 40dk at sürünceYok be hocam oyunun hiçbir yeri sıkıcı değil bence
Hocam bakalım bu eleştiriyi çok duydum bunu bilerek girdim oyuna zatensen oyna zaten göreve gitmek için 30dk at sürünce sıkılıp sileceksin oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10dk lik görev için 40dk at sürünce
bide işleyişi çok yavaş hocam insanı bunalıma sokuyorHocam bakalım bu eleştiriyi çok duydum bunu bilerek girdim oyuna zaten
Hocam kusura bakmayın ama o 40 dk at sürme bütün oyunlardan daha zevkli, at sürmek istemiyorsanız fast travel diye bir şey var hani.sen oyna zaten göreve gitmek için 30dk at sürünce sıkılıp sileceksin oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10dk lik görev için 40dk at sürünce
anladığım kadarı ile ilk oynadığınız hikayeli oyun rdr2 ki sizde böyle bir sevgi yaratmış. rdr2 den önce hallice hikayeli oyun oynayan bir insan o kadarda op bir oyun olmadığını anlar. üstelik at sürmeyi nasıl sevdiniz bilmiyorum, dümdüz gidiyorsun ve konuşmalar yarıda kesiliyor adamlar hiç konuşmuyor. sadece at sürüyorsun ve evet 40 dakikanın sonunda 5 10 dakikalık göreve geldin, hadi bakalım bi 40 dakikada geri dönüş varHocam kusura bakmayın ama o 40 dk at sürme bütün oyunlardan daha zevkli, at sürmek istemiyorsanız fast travel diye bir şey var hani.
Hocam işleyişinin yavaş olduğunu ilk görevden fark ettim zaten. Oyunu çok fazla gerçekçi yapmaya çalışmışlar bu da oyunun avantajları yanında göreceli olarak dezavantaj da getirmiş. En azından 1 kez bile olsa bu oyunu bitirmek istiyorum açıkçası çünkü hikayesi güzele benziyor baya.bide işleyişi çok yavaş hocam insanı bunalıma sokuyor
Hikayesi zaten güzel, Allah sabır versin bol şans.Hocam işleyişinin yavaş olduğunu ilk görevden fark ettim zaten. Oyunu çok fazla gerçekçi yapmaya çalışmışlar bu da oyunun avantajları yanında göreceli olarak dezavantaj da getirmiş. En azından 1 kez bile olsa bu oyunu bitirmek istiyorum açıkçası çünkü hikayesi güzele benziyor baya.