Neler Yeni

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
spoiler yememeye çalış
Hocam elimden geleni yapıyorum bunun için merak etmeyin :D Teşekkürler yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki hoşuna gider hocam sen beni fazla takma, spoiler yememeye çalış. Himayesi güzel oyun.
Yok hocam bu forumda herkesin fikri benim için değerlidir. Yorumunuza istinaden benim şu anki düşüncem, hikayesi oyun ağırlığına değer mi değmez mi. Bunu da oyun sonunda anlayacağız sanırım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüberküloza yakalanma🚬
Hocam oyunla ilgili youtube başlıklarını dahi okumamaya çalışıyorum valla sonumuz Tüberkülozla olmaz umarım :D Teşekkürler yorumunuz için

anladığım kadarı ile ilk oynadığınız hikayeli oyun rdr2 ki sizde böyle bir sevgi yaratmış. rdr2 den önce hallice hikayeli oyun oynayan bir insan o kadarda op bir oyun olmadığını anlar. üstelik at sürmeyi nasıl sevdiniz bilmiyorum, dümdüz gidiyorsun ve konuşmalar yarıda kesiliyor adamlar hiç konuşmuyor. sadece at sürüyorsun ve evet 40 dakikanın sonunda 5 10 dakikalık göreve geldin, hadi bakalım bi 40 dakikada geri dönüş var 🤣
1.si ilk oynadığım hikayeli oyun değil ama oynadığım en iyi hikayeli oyun
2.at sürmeyi neden mi sevdim
at surerken haydutlarin bana pusu atmasını, ormanda giderken hayaletle karşilaşmayi, yol kenarında yılan sokmuş adama yardım etmeyi, bataklitaki adam asan piskopatlari, ormandaki kendini kurt sanan adamı, annesburg yakınındaki teslanin labaratuvarini, sizi evine yemek yemeye çağırıp bayıltan kardeşleri, oyundaki köprülere cesetler bırakan seri katilin ipuçları takip edip yakalamayı daha bin tane olay var açık dunyada bunlar sadece birkaçı.
Hocam galiba anlamak istemiyorsunuz fast travel diye bir şey var.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Onurun düşmesini önemseme çünkü tekrar yükseltmek çok kolay gördüğün herkese selam ver onurun yükseliyor. Ayrıca yan görevleri oyunun sonuna bırakma üzülürsün. Hikayeyi bitirmeden önce yan görevleri bitir

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
Onurun düşmesini önemseme çünkü tekrar yükseltmek çok kolay gördüğün herkese selam ver onurun yükseliyor. Ayrıca yan görevleri oyunun sonuna bırakma üzülürsün. Hikayeyi bitirmeden önce yan görevleri bitir
Hocam genel olarak bu tarz oyunlarda bu şekilde oynuyorum. Sürekli main story üzerinden gidip hikayeyi bitirmek odaklı değil; yan görevler yapıp karakteri güçlendirmek, hikayeye farklı açılardan bakmak hoşuma gidiyor. Ve anladığım kadarıyla oyun içerisinde bazı kararları oyun size bırakıyor ve o kararlara göre bazı sonuçları olabiliyor. Bu aşırı hoşuma giden bir olay oldu.

otherworld

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
yeni bir şeyler üretmek için kusursuz postlar bulmak gerekiyor. bu kısımda hiç ilerleyemiyorum. bu konuda önerisi olan var mı? yanlış yaptığım bir şeyler mi var?
bazen kusursuz post buluyorum. başka post bulmak için kampa götürüp bu postu bırakıyorum. sonra o post yok oluyor.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
1.si ilk oynadığım hikayeli oyun değil ama oynadığım en iyi hikayeli oyun
2.at sürmeyi neden mi sevdim
at surerken haydutlarin bana pusu atmasını, ormanda giderken hayaletle karşilaşmayi, yol kenarında yılan sokmuş adama yardım etmeyi, bataklitaki adam asan piskopatlari, ormandaki kendini kurt sanan adamı, annesburg yakınındaki teslanin labaratuvarini, sizi evine yemek yemeye çağırıp bayıltan kardeşleri, oyundaki köprülere cesetler bırakan seri katilin ipuçları takip edip yakalamayı daha bin tane olay var açık dunyada bunlar sadece birkaçı.
Hocam galiba anlamak istemiyorsunuz fast travel diye bir şey var.
reis oyunu bitirdim zaten türkçe yama ile. oyununa kötü diyenmi var sizde anlamamak için ayağınızı diriyorsunuz. çok yavaş oyun, acayip yavaş.

Top Bottom