- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amin hocam, çok teşekkür ederim yapıcı eleştirin için. İyi forumlarHikayesi zaten güzel, Allah sabır versin bol şans.
Amin hocam, çok teşekkür ederim yapıcı eleştirin için. İyi forumlarHikayesi zaten güzel, Allah sabır versin bol şans.
Belki hoşuna gider hocam sen beni fazla takma, spoiler yememeye çalış. Himayesi güzel oyun.Amin hocam, çok teşekkür ederim yapıcı eleştirin için. İyi forumlar
Hocam elimden geleni yapıyorum bunun için merak etmeyin Teşekkürler yorumunuz içinspoiler yememeye çalış
Yok hocam bu forumda herkesin fikri benim için değerlidir. Yorumunuza istinaden benim şu anki düşüncem, hikayesi oyun ağırlığına değer mi değmez mi. Bunu da oyun sonunda anlayacağız sanırımBelki hoşuna gider hocam sen beni fazla takma, spoiler yememeye çalış. Himayesi güzel oyun.
Hocam oyunla ilgili youtube başlıklarını dahi okumamaya çalışıyorum valla sonumuz Tüberkülozla olmaz umarım Teşekkürler yorumunuz içinTüberküloza yakalanma
1.si ilk oynadığım hikayeli oyun değil ama oynadığım en iyi hikayeli oyunanladığım kadarı ile ilk oynadığınız hikayeli oyun rdr2 ki sizde böyle bir sevgi yaratmış. rdr2 den önce hallice hikayeli oyun oynayan bir insan o kadarda op bir oyun olmadığını anlar. üstelik at sürmeyi nasıl sevdiniz bilmiyorum, dümdüz gidiyorsun ve konuşmalar yarıda kesiliyor adamlar hiç konuşmuyor. sadece at sürüyorsun ve evet 40 dakikanın sonunda 5 10 dakikalık göreve geldin, hadi bakalım bi 40 dakikada geri dönüş var
Hocam genel olarak bu tarz oyunlarda bu şekilde oynuyorum. Sürekli main story üzerinden gidip hikayeyi bitirmek odaklı değil; yan görevler yapıp karakteri güçlendirmek, hikayeye farklı açılardan bakmak hoşuma gidiyor. Ve anladığım kadarıyla oyun içerisinde bazı kararları oyun size bırakıyor ve o kararlara göre bazı sonuçları olabiliyor. Bu aşırı hoşuma giden bir olay oldu.Onurun düşmesini önemseme çünkü tekrar yükseltmek çok kolay gördüğün herkese selam ver onurun yükseliyor. Ayrıca yan görevleri oyunun sonuna bırakma üzülürsün. Hikayeyi bitirmeden önce yan görevleri bitir
Kesinlikle hocamOnurun düşmesini önemseme çünkü tekrar yükseltmek çok kolay gördüğün herkese selam ver onurun yükseliyor. Ayrıca yan görevleri oyunun sonuna bırakma üzülürsün. Hikayeyi bitirmeden önce yan görevleri bitir
Teşekkür ederim değerli fikirlerin için, iyi forumlar.Kesinlikle hocam
Kusursuz post için ok ile tek atişta indirmeniz lazım hocam hayvanıTeşekkür ederim değerli fikirlerin için, iyi forumlar.
reis oyunu bitirdim zaten türkçe yama ile. oyununa kötü diyenmi var sizde anlamamak için ayağınızı diriyorsunuz. çok yavaş oyun, acayip yavaş.1.si ilk oynadığım hikayeli oyun değil ama oynadığım en iyi hikayeli oyun
2.at sürmeyi neden mi sevdim
Hocam galiba anlamak istemiyorsunuz fast travel diye bir şey var.at surerken haydutlarin bana pusu atmasını, ormanda giderken hayaletle karşilaşmayi, yol kenarında yılan sokmuş adama yardım etmeyi, bataklitaki adam asan piskopatlari, ormandaki kendini kurt sanan adamı, annesburg yakınındaki teslanin labaratuvarini, sizi evine yemek yemeye çağırıp bayıltan kardeşleri, oyundaki köprülere cesetler bırakan seri katilin ipuçları takip edip yakalamayı daha bin tane olay var açık dunyada bunlar sadece birkaçı.
Doğrudur hocam herkesin kendi bakış açısı.reis oyunu bitirdim zaten türkçe yama ile. oyununa kötü diyenmi var sizde anlamamak için ayağınızı diriyorsunuz. çok yavaş oyun, acayip yavaş.