Neler Yeni

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)
Oyunun ilk başı sıkıcı gelecek ama sonrası tamamen açık dünya sıkılmazsın. Ben önüme geleni öldürdüm iyi son istiyorsan onurunu yüksek tutman lazım oyun onu sana gösteriyor bir de düzenli olarak save al sonra pişman olma. Ben de yeni sistem aldım yakında yükler tekrar girerim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam genel olarak bu tarz oyunlarda bu şekilde oynuyorum. Sürekli main story üzerinden gidip hikayeyi bitirmek odaklı değil; yan görevler yapıp karakteri güçlendirmek, hikayeye farklı açılardan bakmak hoşuma gidiyor. Ve anladığım kadarıyla oyun içerisinde bazı kararları oyun size bırakıyor ve o kararlara göre bazı sonuçları olabiliyor. Bu aşırı hoşuma giden bir olay oldu.
Keşke bende sizin gibi hiç oynamamış olsaydım hocam. İmrendim şuan :D

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mustafa Kemal Eser
Keşke bende sizin gibi hiç oynamamış olsaydım hocam. İmrendim şuan :D
Hocam bu his bende Mafia 1-2 oyunlarında var. Keşke hafızamdan silebilsem o iki oyunu. Hikayesi bu kadar mükemmel yazılmış bir oyun olamaz ki ben çocukken oynamıştım Mafia-1 oyununu o kadar eskiye dayanıyor. Bu oyunu bitirince de muhtemelen aynı etkiyi yaratacak yorumlara bakılırsa :D

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam bu his bende Mafia 1-2 oyunlarında var. Keşke hafızamdan silebilsem o iki oyunu. Hikayesi bu kadar mükemmel yazılmış bir oyun olamaz ki ben çocukken oynamıştım Mafia-1 oyununu o kadar eskiye dayanıyor. Bu oyunu bitirince de muhtemelen aynı etkiyi yaratacak yorumlara bakılırsa :D
Kesinlikle bir süre etkisinden çıkamayacaksınız bundan eminim. Bakın benim adıma profil fotoğrafıma :D

Mafia serisi candır hocam (3 hariç) özellikle mafia 1

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kesinlikle bir süre etkisinden çıkamayacaksınız bundan eminim. Bakın benim adıma profil fotoğrafıma :D
Hocam sadece sizin değil ki sabahtan beri bir arkadaş daha aynı şekilde Arthur Morgan yapmış adını ikinizi aynı kişi sanıp durdum yeminle :D Gerçekten sevdalısı çok demek ki oyunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mafia serisi candır hocam (3 hariç) özellikle mafia 1
Kesinlikle hocam sıralama yaparsam zaten seri şeklinde yapardım. En iyisi ilk oyun sonra ikinci. Üçüncü oyun da aslında hikaye olarak fena değil ama o oyundaki hata hikayeyi genişletip zenginleştirmektense mekanikleri iyileştirmek yönünde bi hamle yapılmış. Şahsi fikrim bundan dolayı fazla eleştiriye maruz kalan bir oyun oldu.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
sen oyna zaten göreve gitmek için 30dk at sürünce sıkılıp sileceksin oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10dk lik görev için 40dk at sürünce

Bu mantıkla Gta'da da sürekli araba sürüyorsun. Kaldı ki oyunda boş boş at sürmek bile çok zevkli. O nal sesi bana terapi gibi geliyor. Ayrıca Gta'dan farklı olarak atınla duygusal bağ kurabiliyorsun. Altın renkli Türkmen atımı çok özlüyorum. Yağmur yağınca tüyleri parıl parıl parlardı 😭😭

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bu mantıkla Gta'da da sürekli araba sürüyorsun. Kaldı ki oyunda boş boş at sürmek bile çok zevkli. O nal sesi bana terapi gibi geliyor. Ayrıca Gta'dan farklı olarak atınla duygusal bağ kurabiliyorsun. Altın renkli Türkmen atımı çok özlüyorum. Yağmur yağınca tüyleri parıl parıl parlardı 😭😭
Hocam at sürme mekanikleri benim de çok hoşuma gitti aşırı gerçekçi yapmışlar. Bakalım umarım uzun vadede sıkmaz bu durum ama zannetmiyorum şimdilik aşırı sıkılacağımı

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Göksel
hocam sigara modu gece el feneriyle yavaş yavaş at ile ilerlerken aldığım zevki başka oyundan alamadım

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mustafa Kemal Eser
hocam sigara modu gece el feneriyle yavaş yavaş at ile ilerlerken aldığım zevki başka oyundan alamadım
Hocam her yorumda oyunun ne denli detaylı mekanikleri olduğunu öğreniyorum yok artık böyle bir mod da mı var :D

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
Hocam at sürme mekanikleri benim de çok hoşuma gitti aşırı gerçekçi yapmışlar. Bakalım umarım uzun vadede sıkmaz bu durum ama zannetmiyorum şimdilik aşırı sıkılacağımı
Ben oyunun sonuna kadar hiç sıkılmadım şahsen. Haritası çok büyük ve oyunda yapılacak çok şey var. Günde 5-6 saat oynayarak 1 ayda bitirdim.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mustafa Kemal Eser
Ben oyunun sonuna kadar hiç sıkılmadım şahsen. Haritası çok büyük ve oyunda yapılacak çok şey var. Günde 5-6 saat oynayarak 1 ayda bitirdim.
Hocam yuhhh :D Benim o kadar oynayacak vaktim yok. 09.00-18.00 arası çalışan beyaz yakalı köleyim. Sonrasında da antrenman vs derken günlük 2-3 saat sürem var maksimum o da evden çıkmazsam. Güzel oldu ama tam olarak istediğim uzunlukta sürecek bir oyun.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Göksel
Hocam her yorumda oyunun ne denli detaylı mekanikleri olduğunu öğreniyorum yok artık böyle bir mod da mı var :D
bir sürü modu var silah çevirme grafik sigara puro

Top Bottom